Що радить читати ведуча "Одруження наосліп" Леся Матвеєва

Що радить читати ведуча "Одруження наосліп" Леся Матвеєва

Психолог і ведуча проекту "Одруження наосліп" Леся Матвеєва у вільний час залюбки поринає у глибокий простір книг

Поділитися:

Психолог і ведуча проекту "Одруження наосліп" Леся Матвеєва у вільний час залюбки поринає у великий світ книг. Читаючи, вона подорожує, вчиться, відкриває нове і насолоджується надзвичайним діалогом з автором і з життям.

Які твори найкраща подруга наших героїв радить пропустити крізь себе, дізнавайтеся у її Must Read:

Донна Тартт, "Щиголь". Приголомшливий новий роман письменниці, відзначений Пулітцерівською премією, визнаний найкращою книжкою за всіма можливими рейтингами. Абсолютно заслужено. Красивий і захопливий.

Айн Ренд, "Джерело". Роман відомої письменниці, засновниці філософської течії раціонального індивідуалізму, протиставленого колективізму. Обов'язковий для читання молодим людям, які думають!

Стівен Кові, "Сім навичок високоефективних людей". Книжка відомого у всьому світі бізнес-консультанта про найважливіші якості людини, яка не просто прагне успіху, але й перебуває в усвідомленому пошуку себе й сенсу життя.

Віктор Франкл, "Ска зат и життю "Так!". Книжка всесвітньовідомого психолога і психотерапевта, який побував у концтаборі. Приголомшливої сили історія виживання і пошуку сенсу життя, який треба продовжувати щодня навіть у найстрашніших обставинах. У концтаборі виживали лише ті, хто знаходив сенс, пише Франкл.

Френсіс Коллінз, "Дока з Бога". Рідкісна і цікава книжка, написана віруючим ученим. І досить відомим: у 90-х Коллінз очолив проект "Геном людини". Пам'ятайте галас навколо того, що нарешті код ДНК розшифровано? Так, це він.

Наталі Ейніш, Каролін Ельячефф, "Дочки-матері. Третій зайвий". Книжка двох психоаналітиків, присвячена актуальній проблемі сьогодення - стосункам матерів і доньок, різним їх аспектам і формам.

Курт Воннегут, "Колиска для кішки". Відповідальність учених за свої винаходи, проблеми світової екологічної обстановки - центральні теми всієї творчості Воннегута. Вони дуже добре розроблені в цій книжці. Рекомендую всім прочитати.

Еріх Фромм, "Мистецтво любові ", "Втеча від свободи". Ідеї Фромма надзвичайно мені близькі. Він не просто пише про важливі загальнолюдські речі, а й закликає брати на себе відпові-дальність.

Девід Мітчелл, "Хмарний атлас ". Книжка краща за фільм, читається на одному подиху та вчить нас розуміти світ.

Дивіться "Одруження наосліп" щосереди о 22:00 на телеканалі "1+1".