Секретні матеріали покажуть фільм про альфонсів

Секретні матеріали покажуть фільм про альфонсів

Секретні матеріали викриють героя-коханця, який обдурив десятки жінок на кілька мільйонів доларів

Поділитися:

Сьогодні, 24 лютого, в програмі Секретні матеріали - видовищний спецрепортаж про мисливців на українських жінок. Альфонси - хто вони, де розставляють любовні тенета, як не потрапити на вудку ловеласа-ошуканця, і чи можна отримати вигоду зі стосунків із жигало?

Журналіст-спокусник Олександр Преподобний пройде всі етапи полювання на жінок. Консультант нашого репортера - реальний альфонс. Чи зможуть вони розвести незнайомку на дорогий подарунок?

Крім того, Секретні матеріали викриють героя-коханця, який обдурив десятки жінок на кілька мільйонів доларів. Чому всі заяви на нього в міліцію безслідно зникають? Провокація і очна ставка альфонса з його колишньою дружиною - такого напруження пристрастей знімальна група не очікувала!

Також на глядачів чекає сповідь "чоловіка-проститута", який... служить в армії. Чому і за скільки він продає себе жінкам? Реальні герої і історії, які не залишають  байдужими.

Справжня чоловіча краса, сувора правда, секс, піт і сльози - фільм "Альфонси "сьогодні у Секретних матеріалах одразу після ТСН о 20:15.

Новини по темі