Сенсаційне реаліті "Сім'я" запускає сайт родинних прогнозів

Сенсаційне реаліті "Сім'я" запускає сайт родинних прогнозів

На сайті family.1plus1.ua зробіть свій прогноз щодо сімейного життя героїв!

Поділитися:

Незабаром на каналі 1+1 стартує найсміливіше реаліті-шоу "Сім'я". Саме у ньому одружуються зовсім незнайомі люди. А після весілля наосліп стає ще цікавіше - щойно познайомившись, молодята з чистого аркуша намагаються побудувати таку родину, про яку мріяли все життя.

Та ще до старту "Сім'ї" в ефірі в Інтернеті з'явився сайт family.1plus1.ua. На ньому ви можете зробити свій прогноз щодо долі героїв нашого реаліті.

1. Щотижня на сайті family.1plus1.ua з'являтиметься пара - чоловік та жінка, які стануть учасниками найближчого випуску "Сім'ї".

2. З понеділка по суботу з'являтиметься по одному відео в день, у якому учасники розповідають про себе.

3. Подивившись це відео, ви маєте вгадати, як завершиться випуск - пара залишиться разом чи розійдеться назавжди.

Чи справдився ваш прогноз, ви дізнаєтеся, подивившись випуск "Сім'ї". І  якщо він виявиться вірним для всіх пар-учасників сезону, ви маєте можливість виграти сюрприз від каналу 1+1.

Детально ознайомитися з правилами можна на family.1plus1.ua.

За умовами реаліті "Сім'я", після весілля молодята заселяються у будинок. Протягом семи днів вони живуть під одним дахом, вирішують побутові проблеми та разом розпоряджаються сімейним бюджетом. Але найскладніше - притертися характерами.

Якщо хтось з учасників вирішує, що з нього досить експериментів, він викидає білий прапор. Тоді одруження анулюється.

Пари формує рада експертів - психолог Тіна Берадзе, астролог Віктор Базилей та Маргарита Січкар, авторка кількох книжок і консультант тренінгів для жінок.

Нагадаємо, пілотний випуск реаліті "Сім'я" дивіться онлайн на сайті 1+1 у розділі "Відео". Наосліп одружилися бізнесмен з Києва Вадим та перекладач з Бахчисарая Юлія.