Сергій Бабкін розповів, як з'явився гурт 5'nizza

Голос країни

Тренер нового сезону «Голос країни» Сергій Бабкін відверто розповів про початок кар'єри та участь у талант-шоу.

Поділитися:

Телеканал 1+1 приємно здивував глядачів новим складом тренерівХто стане тренерами нового сезону «Голос країни» сьомого сезону вокального проекту «Голос країни». До улюблених наставників Потапа та Тіни Кароль цього разу долучилися переможниця Євробачення 2016 Джамала й український музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій Бабкін.

Нещодавно гурт 5'nizza дав два сольні концерти у Лондоні. Сергій Бабкін розповів про музичну кар’єру, творчість та участь у проекті «Голос країни».

Виступити в Лондоні – це як на Місяць полетіти. Це моя молода мрія: юність, Лондон, The Beatles.

Як виникла ідея створення гурту 5'nizza?

– З Андрієм Запорожцем ми зустрілися на перерві. Я брав гітару у гітарному класі, щось грав. Він помітив, підійшов. Так і відбулася наша перша зустріч.

Гурту 5'nizza пророкували велике майбутнє, однак в певний момент ви з Андрієм вирішили розпочати сольну кар’єру.

– Останні декілька років наші дружини-керівники підштовхували до возз’єднання. Однак ми були горді, ніхто не хотів робити перший крок. Повернутися до гурту мене спонукала моя дружина.

Джамала вперше розповіла про свого коханогоРозкажіть про свою кохану. Вона слухає ваші пісні?

– Моя дружина Сніжана – справжній фанат гурту 5'nizza і Сергія Бабкіна. Вона мій директор, друг, учитель, наставник і радник.

Коли ви познайомилися із Сніжаною, ви були одружені. Як наважилися на такий сміливий крок?

– Ми обвінчалися таємно. Ніхто про це не знав, навіть батьки. Ми знайшли святого отця, який погодився нас поєднати шлюбом за церковним обрядом. Однак він узяв з нас обіцянку розлучитися з нашими колишніми партнерами.

Ви долучилися до тренерської панелі проекту «Голос країни». Які голоси будете шукати?

– Я буду шукати голоси, не обов'язково ідеально красиві, але які неймовірно багаті фактурно і рельєфно, які мають весь спектр «кольорів» і «гамму випромінювань». Я буду шукати Голос, який об'єднає в собі кращі якості нашої країни. Він не вимірюється силою і гучністю децибелів, широтою діапазону і точним попаданням в ноти. Голос нашої країни - це почуття, серце і душа, це горе і сльози, це щастя, радість і сміх.

Сергій Бабкін впевнений, що сьомий сезон «Голосу країни» повинен кардинально відрізнятися від всіх інших. Співак каже, що його головне завдання на проекті – стерти кордони і зруйнувати стереотипи.

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти 3» на телеканалі «1+1» стартував «Рік «Голосу», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни».

Новини по темі