Сергій Лазарєв грає в театрі з екс-коханою, а живе з Дейзі

Сергій Лазарєв грає в театрі з екс-коханою, а живе з Дейзі

Напередодні старту нового сезону проекту "Голос країни. Перезавантаження" ми вирішили згадати маловідомі факти про одного із зіркових тренерів проекту.

Поділитися:

Напередодні старту нового сезону проекту "Голос країни. Перезавантаження" ми вирішили згадати маловідомі факти про одного із зіркових тренерів проекту - Сергія Лазарєва.

1. Співак справляє свій день народження 1-го квітня. І з цим пов'язаний один доволі кумедний випадок. Батька Сергія не було поруч з мамою в той момент, коли у жінки почалися перейми. Тож, коли чоловіка почали вітати з народженням сина, він вирішив, що це "провокація" та першоквітневий жарт.

2. Сергій Лазарєв розпочав кар'єру співака ще в зовсім юному віці. Він був учасником популярного дитячого колективу "Непоседы", переміг у популярному телеконкурсі "Утренняя звезда", а з 1997 по 2003 рік його голос можна було почути у заставці у гумористичної програми "Ералаш".

3. Сергій закінчив Школу-Студію МХАТ. Вже на третьому курсі він отримав головну роль у спектаклі "Ромео та Джульєтта". Його партнеркою стала дівчина, в яку він вже давно був закоханий. Тож, як згадує артист, йому навіть грати нічого не довелося. Щоправда, поступово почуття закоханих охололи, а от творча співпраця не закінчилася – зараз вони знову грають в одному спектаклі. Наразі в репертуарі Сергія три п'єси та дві театральні премії - "Чайка" та "Хрустальная Турандот".

4. Зріст артиста – 178 сантиметрів, а вага – 77 кілограмів. Із 5-ти років Сергій займався спортивною гімнастикою, але був змушений покинути спорт через травму коліна. Тепер він кілька разів на тиждень відвідує спортзал. Адже вважає, що не має права виходити на сцену з "пивним животиком", бо повинен бути прикладом для своїх шанувальників.

5. Співак давно відмовився від жирного та фаст-фуду, а також обмежив вживання газованих напоїв та алкоголю. Його улюблена страва – тартар з яловичини, а напій – солодка кава з молоком.

6. Сергій зізнається, що поза сценою досить спокійно ставиться до одягу. Звичайні футболки, досить бюджетні годинники, а з прикрас лише натільний хрестик, який завжди з ним. Єдине, на чому Лазарєв не економить, - це взуття та парфуми. В нього близько 70-ти флаконів, і він постійно купує щось новеньке.

7. В цьому році Сергію виповниться 31, і він все частіше замислюється про шлюб та діточок. Поки що здійсненню цих планів заважає напружений графік артиста. Наразі Сергій привчає себе до відповідальності, опікуючись своє собакою Дейзі. Він взяв її з притулку та сам займається її вихованням.

8. Лазарєв вважає, що чесність – це найкраща політика у стосунках. Він вже давно дотримується цього правила та чекає того ж від жінки, котра буде поруч з ним.

9. Сергій категорично не сприймає виступи під фонограму. Адже хоче, щоб пострадянський шоу-бізнес рухався вперед. Кілька років тому він почав відмовлятися від більшості зйомок та концертів, однією з умов яких є виступ під "плюс". Щоправда, організатори заходів через це почали називати співака занадто вимогливим, жорстким та скандальним. На щастя, на проекті "Голос країни" жодних непорозумінь з артистом не виникне. Адже у нас все завжди тільки наживо.

Не пропустіть прем'єру вокального проекту "Голос країни. Перезавантаження"! Нагадаємо, що тренерами цього сезону стали Ані Лорак, Тамара Гвердцителі, Святослав Вакарчук та Сергій Лазарєв. Ведуча – Ольга Фреймут.

Перший випуск оновленого проекту дивіться 23 лютого. Початок - о 20:15. А також слідкуйте за нашими новинами у соціальних мережах. Спеціально для вас ми підготували ексклюзивне відео з-за лаштунків, яке протягом ефіру буде з'являтися на нашому сайті.