Сергій Жигунов зустрівся з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір

Сергій Жигунов зустрівся з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір

Сергій Жигунов, відомий продюсер і заслужений артист Росії, прилетів у Київ на прем'єру свого нового фільму "Три мушкетери".

Поділитися:

Сергій Жигунов, відомий продюсер і заслужений артист Росії, прилетів у Київ на прем'єру свого нового фільму "Три мушкетери". Під час київського візиту Жигунов побував у гостях студії "Сніданок з 1+1". У бесіді з Русланом Сенічкіним і Людмилою Барбір Сергій розповів не тільки про свій новий фільм, а й про чималий телевізійний досвід, поділився враженнями стосовно Анастасії Заворотнюк.

Сергій зізнався, що за свою кар'єру він багато працював телеведучим, хоча й жодного разу не вів шоу у прямому ефірі. "Торік я вів кулінарне шоу "Їжа без правил", також був ведучим музичних шоу, програми про кінематограф "Легенди відео". Я охоче веду телевізійні передачі. Але щільний графік не дозволяє брати участь у всіх цікавих проектах".

На питання, чому не всі телеведучі стають улюбленцями глядачів, Сергій Жигунов відповів: "Успішний телеведучий - це професія. Він мусить бути яскравим, динамічним, обов'язково мати харизму. Ведучий повинен мати власну позицію, щоб люди відчували, що він не байдужий до проблем, які порушує".

Сергій також зауважив, що готовий запрошувати українських професійних акторів на кастинги своїх майбутніх кінопроектів: "З українських акторів у мене знімалися Богдан Ступка, Олексій Горбунов. Я дружу з Володимиром Зеленським. Він чудова і талановита людина. Я б хотів працювати з ним як з артистом".

Можливо, коли-небудь і професійна актриса й ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір спробує свої сили в майбутніх проектах Жигунова: "У дитинстві мені дуже подобалися фільми за участю Жигунова - актора. Згодом я дізналася, що Сергій був ще й продюсером багатьох з них. Стрічки "Три мушкетери" ще не дивилася, тож не можу коментувати його режисерську роботу. Але найчастіше талановиті актори стають чудовими режисерами. Якби мені випала нагода взяти участь у проекті Жигунова, однозначно скористалася б нею".