Серіал Все одно ти будеш мій: Головний герой розповів про свою роль "мажора" Микити

Серіал Все одно ти будеш мій: Головний герой розповів про свою роль "мажора" Микити

На минулих вихідних на каналі 1+1 з великим успіхом пройшла 4-серійна мелодрама "Все одно ти будеш мій" виробництва "1+1 Продакшн".

Поділитися:

На минулих вихідних на каналі 1+1 з великим успіхом пройшла 4-серійна мелодрама "Все одно ти будеш мій" виробництва "1+1 Продакшн". Картину подивилося 8 млн осіб, а соціальні мережі вибухнули коментарям, глядачам цікаво дізнатися подробиці про серіал.

Красунчик Олександр Попов, який зіграв одну із головних ролей ("мажора" Микиту – прим.ред.), розповів ексклюзивно сайту "1+1" про свою роль у мелодрамі.

На вашу думку, в чому суть головної сюжетної лінії цієї романтичної історії кохання?

– Найчастіше дівчата закохуються в "поганих хлопців", але іноді варто дивитися на добрих і сором'язливих. "Все одно ти будеш мій" – це історія дівчини, яка закохується в недостойного хлопця. Разом з тим, це історія про шлях людини, яка йде до своєї мети. Буває, що на маршруті до мрії ми не звертаємо уваги на думки своїх близьких, багато чого не помічаємо. І тільки коли мета вже досягнута, вирішуємо озирнутися і розуміємо, що, можливо, це не коштувало таких зусиль, часу, жертв.

Розкажіть про свого героя?

– Я абсолютно не схожий на нього. "Все одно ти будеш мій" – це перший проект, в якому я грав покидька. До цього мої персонажі були повною протилежністю Микити, і саме мого героя в кінці обирали головні героїні. А тут мені довірили грати антагоніста, мабуть, режисер Олександр Тименко розгледів мою "негативну чарівність". Але до свого персонажа я не ставився як до поганого хлопця. Микита просто йде на поводі, друзі його використовують, а він ведеться на їхні провокації. Крім того, його мама – жадібна жінка, яка також на нього впливає.

І навіть коли він насправді закохується, в очах своїх друзів мій герой не може виглядати закоханим хлопцем, він повинен бути мачо. Він робить помилки, які призводять його до нещастя і втрати коханої людини.

Микита ще хлопчик, який вічно змагається зі своїми одногрупниками, йому хочеться бути крутіше, вище, сильніше, швидше, але при цьому він зовсім не вміє приймати рішення. Це його заводить у складну ситуацію. Але в цілому він не такий поганий, як про нього думають, у нього просто слабкий характер.

Нагадаємо, вже навесні в ефірі каналу "1+1" вийде українська драма "Я з тобою", де Олександр Попов зіграє спортсмена Романа, що намагається разом з колишнім другом врятувати дівчину, в яку вони закохані.

Відео "Все одно ти будеш мій" анонс:

Новини по темі