Шоу "Хочу у ВІА Гру" на 1+1 стало найбільш рейтинговою програмою дня!

Шоу "Хочу у ВІА Гру" на 1+1 стало найбільш рейтинговою програмою дня!

У п'ятницю на каналі 1+1 відбулася прем'єра музичного реаліті-проекту "Хочу у ВІА Гру"! Прем'єра шоу, яке вийшло 6 вересня о 21:00, стала найбільш рейтинговою програмою цього дня

Поділитися:

У п'ятницю на каналі 1+1 відбулася прем'єра музичного реаліті-проекту "Хочу у ВІА Гру"! Прем'єра шоу, яке вийшло 6 вересня о 21:00, стала найбільш рейтинговою програмою цього дня на українському телебаченні, як по аудиторії 18-54 усієї України, так і по 18-54 міст 50 тис+.

Частка прем'єри склала 19,9% глядачів у віці від 18 до 54 років усієї України, рейтинг 6,3%. У містах з населенням від 50 тис. чоловік і вище частка програми становила 18,5% глядачів від 18 до 54 років, рейтинг 5,8%.

Нагадаємо, що автором ідеї і продюсером шоу "Хочу у ВІА Гру" виступив Алан Бадоєв, ведучими – Віра Брежнєва та Володимир Зеленський. Поборотися за участь у суперуспішному колективі зібралися найсміливіші дівчата із України, Росії, Білорусії та Казахстану. Усього на кастингах побувало більше двох тисяч дівчат. Але тільки трьом із них судилося перемогти і увійти у склад нової "ВІА Гри". Серед експертів шоу – продюсер Костянтин Меладзе. Йому допомагають: актор Ігор Верник та екс-учасниці "ВІА Гри" Альбіна Джанабаєва, Альона Вінницька, Анна Сєдокова, Надія Мейхер, Меседа Багаудинова і Санта Димопулос.

Наступний випуск шоу "Хочу у ВІА Гру" дивіться на "1+1" у цю п'ятницю, 13 вересня, о 21:00!