Сила кохання Феріхи: 5 цікавих фактів про Хазал Каю, які ви не знали

Сила кохання Феріхи: 5 цікавих фактів про Хазал Каю, які ви не знали

Актриса Хазал Кая теж не дуже любить про себе говорити. Але дещо про неї все ж таки вдалося дізнатися.

Поділитися:

Актриса Хазал Кая теж не дуже любить про себе говорити. Але дещо про неї все ж таки вдалося дізнатися.

1. Хазал народилася в забезпеченій родині юристів. З дитинства грала на скрипці, танцювала та займалася балетом. Їй пророкували велике балетне майбутнє, але дівчинка завжди мріяла стати актрисою. Ще під час навчання у звичайній школі паралельно займалася в театральній, а вже в 16 років уперше знялася в кіно. І знаєте, де? У добре відомому українським глядачам серіалі "Сила". Повернення додому - їй дісталася маленька роль дівчинки на ім'я Беррін.

2. Актриса - справжня дюймовочка: зростом лишень 160 см (за іншими відомостями – і взагалі 158 см!). У деяких сценах їй доводиться ставати на підставку, якщо з партнером велика різниця в зрості. Так, до речі, було і в серіалі Сила кохання Феріхи, оскільки зріст її партнера Чагатая Улусоя (Емір) - 190 см.

3. Коли два роки тому Хазал помітно погладшала, шанувальники сполошилися: така молоденька дівчина - і зовсім за собою не стежить! Насправді, усе не так просто. У актриси діабет, тому регулювати вагу непросто.

"Мені було важко звикнутися з думкою про свою недугу, - розповідає Хазал. - Коли тобі ставлять такий діагноз у 22 роки, здається, життя закінчене. Варто щось з'їсти - і рівень цукру підскакує, починає хилити в сон... Я впала в депресію. Потім, подивившись одного разу на себе в дзеркало, зрозуміла: або треба брати себе в руки, або доведеться поставити хрест на кар'єрі. Кому потрібна така пампушка? Склала правильне меню, почала сама готувати, а не харчуватися де прийдеться, багато ходити, займатися спортом. І за неповних три місяці скинула 11 кілограмів".

4. Незважаючи на невисокий зріст, актриса терпіти не може взуття на підборах і одягає його виключно на гламурні церемонії. У звичайному житті віддає перевагу кедам і мішкуватим штанам.

5. Рік тому Хазал зустрічалася з актором Алі Атаєм, старшим за неї на 14 років. Однак роман закінчився через 4 місяці. Хто займає думки актриси зараз і чи є в неї узагалі на цей момент бойфренд, невідомо. Утім, їй лише 24 роки, тому все ще попереду.