Син Тіни Кароль повчив її англійської мови (відео)

Син Тіни Кароль повчив її англійської мови | Зіркове життя | 1+1
@tina_karol

Веня привітав маму з прем'єрою нового кліпу.

Поділитися:

Українська співачка Тіна Кароль виховує 10-річного сина Веніаміна. Хлопчик відвідує школу в Англії і залюбки вчить маму англійським словам. Днями у мережі з'явилося відео, на якому Веня привітав Тіну із прем'єрою нового кліпу на пісню «Вабити».

На дошці хлопчик написав: «Well done mum. You have finished your clip. Horay!» (Чудова робота, мамо. Ти закінчила свій кліп. Ура!). Веня доповнив підпис зображеннями черешень, пальм та сонця, як у відеороботі Кароль.  

Далі у діалозі Веніамін пригадував, як сказати українською слово «крейда». Зіркова мама підказала йому, а потім запитала, як перекласти слово «крейда» англійською. «Chalk», — відповів Веня. 

Дивись деталі у відео: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Тина Кароль Офиц. фан-клуб (@_fantina) on

Нагадуємо, що нещодавно Тіна Кароль завітала у студію «Сніданку з 1+1». Співачка розповіла, що провела літо із сином. Вони разом відпочивали та їздили на гастролі. Зірка зізнається, що її хлопчик дуже відкритий до світу й усього нового. 

Він не відчуває територіальних кордонів. Легко може почати розмову із незнайомцем, нічого не боїться, знаходить друзів в онлайн-іграх з усіх куточків світу. 

Зірка також зазначила, що обмежує сина в агресивних комп'ютерних іграх. Аби домовитися зі своєю дитиною і правильно її виховати, Тіна застосовує різні мотиваційні методи: 

«Веня ще може не розпізнати, наскільки певна річ є поганою. Тому потрібно усе пояснювати. Не кричати, а заслужити його довіру. Ви мусите стати для своїх дітей другом, який вміє берегти секрети». 

Повне інтерв'ю Тіни Кароль дивись у відео: 

Більше новин про улюблену артистку читай на сайті 1+1: 

1. Тіна Кароль станцювала у прямому ефірі «Танців з зірками» (відео)

2. Тіна Кароль вабить у «діамантовій» сукні з високим розрізом 

3. Білий янгол: Тіна Кароль у неординарній сукні виконала Гімн України (відео)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі