Sisters Production розробляє формат Sing it для каналу 1+1

Sisters Production розробляє формат Sing it для каналу 1+1

Компанія Sisters Production розробляє для телеканалу 1+1 оригінальний формат голландської компанії Talpa (розробник формату Voice of) - "Sing it".

Поділитися:

Компанія Sisters Production розробляє для телеканалу 1+1 оригінальний формат голландської компанії Talpa (розробник формату Voice of) - "Sing it". Ідея формату полягає в тому, щоб дати кожній людині можливість сказати комусь важливі слова - вибачитися, зізнатися в чомусь, розкрити якусь значну правду - за допомогою пісні.

У кожного в житті бувають моменти, коли ситуацію можна вирішити словами. У героя програми "Sing it" повинен бути дуже важливий і вагомий привід висловитися - повідомити щось значне своїм близьким, друзям, коханим або всьому світу. "Він повинен знайти правильні слова, щоб переконати нас у важливості свого вчинку, і готовності зробити все для того, щоб сказати про це, - каже продюсер Sisters Production Марина Городецька. - І щоб ми не засумнівалися, що він це зробить так, як ніхто інший ".

Для учасника програми спеціально напишуть невелику пісню. Так як вокальні дані у кожної людини - різні, для героя спеціально підберуть тональність, в якій він зможе співати. Якщо буде потрібно попередня робота з професійними педагогами по вокалу - до процесу навчання будуть залучені майстри, а при необхідності - навіть зірки нашої сцени. "Може, це буде єдина пісня, яку він заспіває у своєму житті, - зауважує Марина. - Але цю одну пісню ми навчимо його співати ".

Під вигаданим приводом до студії запрошується людина, заради якого і прийшов на проект герой шоу. І тільки в момент виступу учасника, гість дізнається, що пісня спеціально створена і виконується саме для нього.