Скандальний кліпмейкер Алан Бадоєв зняв еротичний кліп для учасниці Голос Країни

Кліпмейкер Алан Бадоєв зняв еротичний кліп для учасниці Голос Країни Тетяни Решетняк

Українська співачка Тетяна Решетняк стала новою музою режисера-кліпмейкера Алана Бадоєва.

Поділитися:

Популярний кліпмейкер Алан Бадоєв кардинально змінив стиль учасниці Голос країни 5 Тетяни Решетняк. Скандальний режисер записав відеокліпВ новому кліпі ONUKA заспівала під народний оркестр на нову пісню співачки 9 жизней, де Тетяна Решетняк постає у надзвичайно мінімалістичному образі.

Алан Бадоєв опублікував еротичні фото співачки та показав тизери відеокліпу, де Тетяна Решетняк зовсім не схожа на ту, яка виступала на Голос країни 5.

Я захоплююся її голосом, але мені завжди хотілося змінити її образ, який показували глядачам. Мені здається, час розбити канонічний стереотип і показати Таню в її природній елегантності, – каже режисер.

За словами Алана Бадоєва, він готує для глядачів ще багато сюрпризів і "по-справжньому хорошої музики". Команда кліпмейкера прагне створити нову історю для тендітної і талановитої Тетяни Решетняк.

Прем’єра кліпу на пісню 9 жизней запланована на на офіційному YouTube каналі співачки 9-го липня.Бадоєв.

Нагадаємо, що в п'ятому сезоні шоу Голос країни Тетяна Решетняк була в команді Потапа і стала єдиною дівчиною-суперфіналісткою. Проте Тетяна так і не здобула перемогу.

Український кліпмекер Алан Бадоєв створював відекліпи для LOBODA, Віри Брежнєвої, Макса Барских, Джамали та інших популярних виконавців.

Новини по темі