Скрипка не поспішає вести в ЗАГС дружину, з якою разом 17 років - "ТСН. Особливе"

Скрипка не поспішає вести в ЗАГС дружину, з якою разом 17 років - "ТСН. Особливе"

Олег Скрипка не жениться, бо остерігається - його хочуть закабалити! Кому потрібні офіційні шлюби, а кому - ні, зірки розказали журналістам "ТСН. Особливе".

Поділитися:

Олег Скрипка не жениться, бо остерігається - його хочуть закабалити! А от телеведуча Наталя Розинська певна: цивільні стосунки вигідні лише чоловікам.

Кому потрібні офіційні шлюби, а кому - ні, зірки розказали журналістам "ТСН. Особливе".

Олег Скрипка вже 17 років у цивільному шлюбі - мають четверо дітей. Його дружина майже не спілкується з пресою. А він про сімейні стосунки говорить вкрай рідко.

"Шлюб законний потрібний для того, коли жінка не довіряє чоловіку і думає, що він втече. Щоби його закабалити, вона тягне його до ЗАГСу", - пояснює Скрипка.

Змінити сімейний статус на офіційний має право лише чоловік, - додає Олег Скрипка. Та коли він піде під вінець з Наталею Сидь – не каже.

"Якщо чоловік сам запропонує жінці йти до церкви, до ЗАГСу, і якщо вона цього хоче, у цьому є прикол – формалізувати свої стосунки. Але я знаю дівчат, у яких істерика: "Я постарію, мені терміново треба заміж". Це паранойя. Шлюб мусить бути небесним", - впевнений музикант.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова, Світлана Лобода і Андрій Цар, Ольга Горбачова і Юрій Нікітін - це лише кілька відомих українських зіркових цивільних пар.

Але так не має бути, певна телеведуча Наталя Розинська. Заміжжя з екс-майором Мельниченком вона чекала три роки.

"Одного чудового дня тобі чоловік каже: все, до побачення, ти мені більше не дружина. Це не може подобатися жодній жінці в світі. Я категорично проти цивільного шлюбу", - говорить Розинська.

Девять років чекала, коли її покличе заміж футболіст Владислав Ващук, і ресторатора Маргарита Січкар. Коли ж вони одружилися, каже - вже не раділа.

"Будь-яка жінка хоче почути: "Люба, виходь за мене заміж. У наших відносинах з Владом він мені не пропонував заміж, і 9 років я жила з прізвищем Січкар, а це прізвище мого першого чоловіка, яке його не бентежило. Коли, народивши йому двох дітей, я вже звикла до того, що я Січкар, він почав говорити: Давай розпишемось. Він наполіг. І це було просто в ЗАГСі. Ми зайшли. Поставили штамп. Посиділи в ресторані. Але у мене не було бажання. Я перегоріла", - відверто розповідає вона.

Аби цього не сталося, обранця треба на собі женити - це порада Руслани Лижичко. Саме так вона вчинила 17 років тому.

"Дівчата, не встидайтеся. Брати хлопця за руку і підштовхувати його одружитися. Хлопці здебільшого інертні. Якщо відчуваєш, то іди і веди. Я так зробила. Я його взяла за руку і відвела. Мовчки, він пішов за мною і все", - каже Руслана.

Альона Вінницька і Сергій Большой разом вже 20 років - і без штампу в паспорті. Співачка каже: хотіла заміж в юності, але не було грошей. Тепер гроші є, немає бажання.

"Для мене ця церемонія абсолютно не важлива. Для мене важливі дуже відносини. Коли тебе людина кохає - це видно", - пояснює Вінницька.

І додає: "Розумієте, що таке для шоу-бізнесу весілля? Скільки це коштує".

Тим часом психологи твердять: те, що жінка не хоче весілля – виняток з правил.

"Цивільні шлюби обирають чоловіки. Так зручніше. Це зняття відповідальності, швидкість виходу з відносин. Що стосується жінок, то лукавлять і мовчать", - каже психолог.