"Сніданок з 1+1" облаштував студію на різдвяному ярмарку

"Сніданок з 1+1" облаштував студію на різдвяному ярмарку

"Сніданок з 1+1" на один день переніс студію на різдвяний ярмарок, що нині триває у київському Мистецькому Арсеналі.

Поділитися:

"Сніданок з 1+1" на один день змінив формат мовлення - переніс студію на різдвяний ярмарок, що нині триває у київському Мистецькому Арсеналі.

Незвичайний ефір сніданківці провели у повному складі - Марина Леончук, Анатолій Анатоліч, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. А глядачами стали гості "Різдвяного Арсеналу", які заполонили усю відведену територію.

"Це найгарніша студія, у якій я коли-небудь була!" - не сторимувала емоцій Джамала, перша гостя ефіру.

Особливо її розчулили запитання від дітлахів, котрі цікавилися, які подарунки співачка мріє знайти під новорічною ялинкою.

Також гостями "Сніданку з 1+1" цього разу стали кілька експертів. Наприклад, фотограф Слава Крик провів для глядачів майстер-клас, дієтолог Оксана Скиталінська розказала, які продукти мають бути на новорічному столі, а фітнес-тренер Павло Богорад порадив, як краще організувати заняття спортом після новорічного застілля.

"В ефірі ми, на жаль, не бачимо наших глядачів. А коли є змога бачити їх перед собою, це тільки додає наснаги", - прокоментував виїзний експеримент Анатоліч.

А його напарниця Марина Леончук зауважила, що це - велика відповідальність.

"Це набагато відповідальніше - коли ти бачиш очі свого співбесідника. Я маю на увазі не того, хто в тебе зараз на диванчику - їх багато, їх мільйони", - поділилася враженнями Марина.