Сніданок з "1+1": Що робити зранку, аби робочий день був продуктивним (ВІДЕО)

Сніданок з "1+1": Що робити зранку, аби робочий день був продуктивним (ВІДЕО)

Як робочий день зустрінеш, так його і проведеш! 

Поділитися:

Як робочий день зустрінеш, так його і проведеш! Учені з Ноттінгемського університету провели дослідження і дізналися: що необхідно робити зранку, аби весь робочий день був продуктивним, а головне - приємним!

До вашої уваги п'ять правил від експертів:

1. Робіть фізичні вправи перед роботою. Адже вони призводять мозок до дії, заспокоюють та позитивно впливають на працездатність.

2. Добре снідайте. Для продуктивного дня вкрай важливо гарненько попоїсти. Правильна здорова їжа на сніданок дає багато енергії, покращує пам'ять та підвищує уважність.

3. Зберігайте робоче місце у чистоті та порядку. Безлад погіршує концентрацію уваги. Працювати на місці, де все на своїх місцях, надважливо в умовах багатозадачності.

4. Спершу беріться за найважчі завдання. Не відволікайтеся на пошту та соцмережі до виконання найтяжчих справ. Перш за все, приділяйте увагу найпріорітетнішій задачі.

5. Навчіться говорити слово "ні". Під час прийняття відповідальних рішень багатьом людям приходять думки: "Я не впевнений у своїх силах", "Я не зможу". Для поліпшення працездатності та націленості на найкращий  результат важливо вміти говорити "ні" подібним думкам.

Що допомагає українцям тримати себе у тонусі впродовж важкого робочого дня, дізнавайтеся у відео онлайн: