Сніданок з 1+1 та українські зірки проводять благодійний онлайн-аукціон для допомоги хворим діткам

Сніданок з 1+1 та українські зірки проводять благодійний онлайн-аукціон для допомоги хворим діткам

До студії завітали зіркові гості, які принесли ексклюзивні подарунки для продажу на благодійному аукціоні

Поділитися:

Сьогоднішній ефір "Сніданку з 1+1" відбувся у форматі марафону та був присвячений дитячим мріям та новорічним дивам.

До студії завітали зіркові гості, які принесли ексклюзивні подарунки для продажу на благодійному аукціоні. Всі кошти, виручені від продажу подарунків, підуть на допомогу маленьким пацієнтам Національної дитячої лікарні "ОХМАТДИТ".

Зокрема, Тіна Кароль презентувала унікальні ноти своєї авторської пісні "Україна - це ти", гурт "Дзідзьо" передав на благочинність "щасливий капелюх" та іменний шарф, а Олександр Пономарьов надав сертифікат на навчання вокалу.

Потап і Настя в якості подарунка обрали капелюх, так само як і Катя Осадча, яка поділилася капелюшком, в якому брала участь у зйомках концертного шоу "Новорічний карнавал".

Своїми унікальними лотами поділились і інші зірки. Так, ведуча ТСН Наталія Мосейчук презентувала подарунковий сертифікат на проведення екскурсії офісом 1+1 медіа, Андре Тан подарував окуляри, Джамала – блузу та спідницю зі зйомок мультиплікаційного кліпу "Smile".

Гурт "Океан Ельзи" зробив справжній подарунок для поціновувачів якісної української музики - музичний альбом "Брюссель" (аудіо- та відео-версія київського концерту) із автографами Святослава Вакарчука та всього гурту, а Руслана надала власний кулон, який був на шиї виконавиці під час виступу на "Євробаченні".

Учасниками благодійної ініціативи "Сніданку" стали також мери міст Львова та Києва Андрій Садовий та Віталій Кличко, які в прямому ефірі передали ведучим ранкової програми свої лоти.  Унікальна монета із зображенням Короля Данила Галицького стала лотом від Голови Львова, а київський міський Голова зробив неймовірний подарунок усім прихильникам спорту, презентувавши власні боксерські рукавиці. До речі, почувши це, співак Потап одразу запропонував за рукавиці ставку у 5000 гривень і зараз чекає, чи не перевищать її глядачі "Сніданку" у Facebook.

Нагадаємо, що благодійний онлайн-аукціон від "Сніданку з 1+1" розпочався сьогодні вранці і триватиме до 19:00  на сторінці "Сніданку" у Facebook. Придбати подарунок від зірки може кожен, хто запропонує найбільшу суму та перерахує її на рахунок БФ "Таблеточки".

Усі зібрані за подарунки кошти будуть направлені на придбання медикаментів для малят, хворих на рак крові.

Новини по темі