"Сніданок з "1+1": "Тік" презентував нову соціально-іронічну пісню "Від виборів до виборів"

"Сніданок з "1+1": "Тік" презентував нову соціально-іронічну пісню "Від виборів до виборів"

На думку музиканта, ця композиція промовисто ілюструє те, що останні декілька десятків років відбувається у нашій державі.

Поділитися:

Сьогодні у ефірі "Сніданку з 1+1" соліст гурту "Тік" Віктор Бронюк презентував нову соціально-іронічну пісню "Від виборів до виборів". На думку музиканта, ця композиція промовисто ілюструє те, що останні декілька десятків років відбувається у нашій державі.

 "У країни давно немає якоїсь дальшої мети. Одні вибори закінчуються, наша мета – наступні. Але ж хочеться, щоб у цей проміжок часу ми теж пожили. Ми, чомусь, всі забуваємо про те, що вибори робляться в голові кожного з нас. Доки ми самі не визначимося, не зрозуміємо, куди хочемо йти,  нічого не станеться. Можна продатися за гречку, але не треба тоді питати, чому у вас забрали шматок країни чи щось інше", - розповів Бронюк у студії ранкового шоу.

Окрім того, Віктор анонсував, що зовсім скоро "Тік" вирушить у гастрольний тур з нагоди десятиріччя гурту. У яких містах і країнах гратимуть запальні музиканти, дізнавайтеся у відео: