"Сніданок з "1+1": Прибираємо за фен-шуй, щоби успіх і любов були поруч

"Сніданок з "1+1": Прибираємо за фен-шуй, щоби успіх і любов були поруч

Квартира – це обличчя її господаря.

Поділитися:

Квартира – це обличчя її господаря. Гармидер, бруд та купи непотрібних речей створюють застій життєвої енергії і відлякують успіх. Спеціалісти з фен-шуй переконані: хаос в квартирі чи офісі призводить до безладу в голові й погіршує якість життя.

Як правильно наводити лад у квартирі, щоб успіх, любов і гроші завжди були з вами, "Сніданку з "1+1" розповідав викладач-консультант з фен-шую Тарас Литвин:

1. Найпильнішу увагу приділяйте кімнатам, де проводите багато часу: кухні, спальні, робочому місцю.

2. У жодному разі не захаращуйте непотрібними речами вхід до квартири чи офісу. Інакше енергія не зможе потрапити до приміщення

3. Тримайте тільки потрібну кількість речей у місці їхнього призначення. Не накопичуйте взуття у коридорі, адже це порушує лад житла. І пам'ятайте, кожна річ, ніби якір для нашого розуму. Чим більше зайвих предметів, тим більше вони тягнуть нас до низу. Тому потрібно щодня прибирати, щоби зменшувати цей тягар.

4. Якщо ви відчуваєте, що вам у житті потрібно більше радості, хочете досягти чогось більшого у кар'єрі, в навчанні, хочете зробити наступний крок у житті, але не знаєте, куди рухатися? Візьміть пакет, зав'яжіть собі очі, відчиніть шафу й наосліп викиніть все, що потрапить під руку. І потім не дивіться, що там усередині, щоби не шкодувати. Звільнивши місце на полиці чи на половині полиці, у вас одразу з'явиться простір для стосунків, для нових звершень на роботі, в навчанні.

5. Робіть раз на тиждень вологе прибирання. Таким чином ви позбавитеся енергетичного негативу, стресів, сварок, образ, розчарувань.

6. Прибирання в домі починайте з головного входу.

7. Очищення оселі треба робити з відчиненими вікнами, збирати пил і мити підлогу починайте з вхідних дверей. Це не злякає удачу.

7. Прибирайте з хорошим настроєм, адже ви не лише наводите чистоту - ви звільняєте територію для позитиву, гармонії і щастя.

Більше дізнавайтеся у "Сніданку з "1+1":