"Сніданок з 1+1" зібрав великий сімейний фотоальбом українців

"Сніданок з 1+1" зібрав великий сімейний фотоальбом українців

 На честь Міжнародного дня родини, що відзначається у всьому світі 15 травня, "Сніданок" зібрав загальний сім

Поділитися:

На честь Міжнародного дня родини, що відзначається у всьому світі 15 травня, "Сніданок" зібрав загальний сімейний альбом України.

Збір фото відбувався у соціальних мережах за спеціально створеним хештегом #snidanok_rodyna – за декілька днів глядачі програми надіслали сотні сімейних фотографій – від селфі до архівних фото прабабусь та дідусів. Таким чином авторам програми вдалося зібрати великий сімейний фотоальбом українця, продемонструвавши, наскільки важливими є для наших співвітчизників такі традиційні цінності, як родина та родинні зв'язки.

Це вже не перша можливість глядачів поспілкуватися з авторами та потрапити до телеекрану. Зі стартом нового сезону "Сніданок з 1+1" започаткував власну унікальну традицію, що вже встигла прийтися до смаку українцям – тепер щотижня творці програми оголошують тему та збирають цікаві фото та історії за допомогою хештегів у соц.мережах.

"Ми хочемо, щоб наші глядачі були частиною "Сніданку", спілкуватися з нами, та навіть, впливали на хід ефіру. Для нас дуже важливо чути та розуміти нашого глядача, а завдяки таким флеш-мобам ми можемо ще й бачити його! Адже все, що ми робимо, - ми робимо для нього", - розповіла шеф-редактор "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна.

"Сніданок з 1+1" виходить в ефір телеканалу "1+1" по буднях о 06:45.