«Сніданок з 1+1» зібрав понад 135 тисяч гривень на допомогу безпритульним тваринам

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

На благодійному марафоні ведучі та друзі телеканалу 1+1 спільними зусиллями зібрали кошти на допомогу безпритульним тваринам.

Поділитися:

У п’ятницю, 4 листопада, в прямому ефірі «Сніданок з 1+1» відбувся благодійний марафон на підтримку безпритульних тварин, а протягом всього дня кожен бажаючий міг долучитися до торгів на онлайн-аукціоні та підтримати ініціативу зі збору коштів.

Загалом під час марафону вдалось зібрати більше 135 тисяч гривень, з яких 74,6 тисяч гривень було перераховано за ексклюзивні лоти від зірок, придбані під час онлайн-аукціону, а решта суми – благодійні внески, що надійшли від телеглядачів.

Зіркові лоти були виставлені на продаж у імпровізованому аукціоні, який відбувся на сторінці «Сніданку» у Facebook. Придбати подарунок від зірки міг кожен, хто запропонував найбільшу суму для перерахування притулку для тварин «Сіріус».

Найпопулярнішими лотами виявились: екскурсія за лаштунки «Вечірнього кварталу» від Артема Гагаріна 11, 5 тисяч грн, дизайнерське пальто від солістки гурту НЕАНГЕЛЫ – Вікторії, яке придбали за найвищу ціну – 14 тисяч грн, а також лот від Руслана Сенічкіна – зйомки у рубриці «Правила сніданку», який був придбаний за 7,6 тисяч грн.

Окрім цього, в рамках доброчинного аукціону можна було придбати: ексклюзивну срібну прикрасу від Андре Тана, авторську футболку та знайомство зі співачкою Іриною Білик, сертифікат на створення прототипу героя однієї з майбутніх книжок від Лади Лузіної, подушка із зображенням актора Гаріка Бірчі, ексклюзивний набір від MONATIK, сувенірна запальничка від Володимира Горянського, тепла фірмова жилетка з логотипом гурту «ТІК» від лідера гурту Віктора Бронюка, персональна зустріч з провідним езотеріком Симоною Бородіною, футболка з автографом Дмитра Шурова, авторський брилок від Даші Астаф’євої.

Крім того, під час онлайн-аукціону до благодійної ініціативи долучився кінотеатр «Оскар», який перерахує усі отримані кошти від продажу квитків на сеанс супергеройського бойовика «Макс Стіл» на рахунок притулку «Сіріус»

«Окрім допомоги притулку, ми також хотіли привернути увагу до проблеми ставлення до тварин в Україні, продемонструвати європейські принципи, на які треба орієнтуватися. Ми закликали наших телеглядачів відмовитись бодай від чашки свого улюбленого напою і зробити внесок. Такі маленькі внески – особливо важливі, і це стає зрозумілим, коли ти бачиш кінцеву суму. Ми були приємно вражені, що наш заклик почули та не побоялися долучитися до доброї справи. Це дуже цінно»,- зазначила продюсер «Сніданку з 1+1» Юлія Жмакіна.

У найближчих випусках «Сніданок з 1+1» журналіст Ніна Грушецька детально розповість про те, на які потреби притулку будуть витрачені кошти зібрані під час благодійного аукціону та разом з учасниками марафону передадуть корм у притулок.

Новини по темі