Снідати і худнути: Коли та що варто їсти на сніданок

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

В ефірі програми Сніданок з 1+1 лікар розповіла, коли краще снідати та яким має бути правильний сніданок.

Поділитися:

Блог Олексія Душки: рейтинг печива, яке не шкодить фігуріЗа статистикою сніданок пропускає кожен третій українець, серед жінок цей показник ще більший – більше половини працюючих жінок не їдять зранку. Лікарі ж кажуть, що пропущений сніданок – причина багатьох кишково-шлункових захворювань та низької продуктивності на роботі.

Ведучі програми Сніданок з 1+1 запросили в студію терапевта Наталю Носко, яка розповіла у який час краще снідати, яким має бути правильний сніданок і чи варто відмовлятися від ранкового прийому їжі при бажанні схуднути.

Експерт розповіла, що головна ціль сніданку – це профілактика захворювань кишково-шлункового тракту та порушень обміну речовин. Вона радить обов’язково знаходити час на прийом їжі зранку, адже це запорука здоров’я.

КОЛИ ПОТРІБНО СНІДАТИ

Лікарі проводили дослідження, які показали, що люди, які відкладають сніданок на 12 годину, частіше мають зайву вагу. Якщо снідати до 9 ранку, є менша імовірність набрати зайву вагу.

Поради дієтолога: Що їсти на сніданок восениЧИМ ВАРТО СНІДАТИ

Для того, щоб запустити біологічні процеси організму, потрібно вживати продукти, що містять жири. Ідеальним сніданком буде омлет, овочевий салат з олією, м’ясо чи риба.

ЧИ ПРОПУСКАТИ СНІДАНОК, ЩОБ СХУДНУТИ

Експерт розповіла, що неправильно пропускати сніданок заради зниження маси тіла. Адже, калорії, які необхідні організму протягом дня ліпше отримати зранку, ніж ввечері.

Читайте також, як за допомогою сезонних овочів урізноманітнити свій раціон.

Новини по темі