Сніжана Єгорова підтвердила Світському життю офіційне розлучення

Сніжана Єгорова підтвердила Світському життю офіційне розлучення

Сніжана Єгорова підтвердила Світському життю офіційне розлучення з Антіном Мухарським

Поділитися:

Українська акторка тепер за законом вільна жінка. Сніжана Єгорова дала відверте інтерв'ю Каті Осадчій, в якому зізналася – у її справі по розлученню в Антіном Мухарськом вже є крапка.  

Сніжано, вітаю тебе з Днем народження! Жінки до дорослішання ставляться по-різному. Хтось взагалі не любить святкувати, хтось в цей день намагається сховатися, вимкнути телефон. Ти не з таких. Ти позитивно ставишся до кожної дати?

– Все на цій землі в'яне, але тільки не ми. Після 30 я мала кілька важких днів, але потім я зрозуміла. що все одно, навіть якщо я вимкну телефон і День народження проведу у ліжку, мене все одно наздоженуть мої друзі і зрозуміла, що потрібно все прийняти.

Як діти вітали зранку?

– Співали мені Happy Birthday, казали: "Яка ти, мамо, красива!"

Діти малювали подарунки? Можливо, збирали гроші на подарунок тобі?

– Аріна з Ванею взагалі ще не знають про гроші, живуть в комунізмі і все отримують звідкись. Андрійко намагався, питав, що б я хотіла отримати. Він має свої гроші, йому дарували на свята і він сказав: "Я тобі щось куплю". А я кажу: "Я все маю, єдине, хочу, щоб ти дочитав книжку, яку ти давно читаєш". І він зробив мені такий подарунок.

Так сталося, що з одним з колишніх чоловіків ти народилася з різницею у три дні. З іншим – трохи більше. Чи вітають чоловіки колишні і бойфренди?

– На жаль, бойфрендів не маю, я в цьому сенсі примітивне створіння, я просто двічі вийшла заміж, народила п'ятьох дітей і зараз сама несу відповідальність за цих дітей. Мені образливо, бо мої чудові діти не заслуговують на таких батьків. Але я вдячна своїм друзям, серед них багато достойних чоловіків, які не є моїми бойфрендами, а є моїми френдами – справжніми друзями. Вони багато зробили для моїх дітей. Семен не привітав мене з Днем народженням, напевно, готується до свого. Батько моїх молодших дітей тим більше не привітав. Думаю, що досі святкує наше розлучення яке відбулося буквально напередодні, 16 лютого. Я, як обіцяла, повідомляю тобі, Катю, що розлучення відбулося.

Тобто, зараз ти можеш отримувати офіційно аліменти, про них весь цей час йшла мова.

– Мова не про утримання мене, а про утримання його власних дітей. Тяганина буде тягтися, я відступатись не збираюся, не хочу своїми руками грабувати власних дітей. Я вважаю, що мій чоловік може платити, повинен платити, якщо він батько.

Дивись Світське життя зі Сніжаною Єгоровою: