Що подарувати жінці на Новий рік: Поради дизайнера

Що подарувати жінці на Новий рік: Поради Андре Тана
Фотографія: www.facebook.com/solomiya.vitvitska

Експерт програми «Поверніть мені красу» Андре Тан підказав, що подарувати жінці на Новий рік.

Поділитися:

До Нового року залишилося вже менше місяця, а це означає, що час готувати подарунки. Якщо ви досі не визначилися, що купувати мамі, подрузі чи колезі, читайте поради від Андре ТанаАндре Тан. Експерт програми «Поверніть мені красу» підказав, який подарунок на Новий рік сподобається кожній жінці.

Дизайнер вважає, що найкращий варіант – це сертифікат в улюблений магазин, який зазвичай можна придбати на сайті. Якщо ж ви бажаєте презентувати щось конкретне, Андре Тан радить звернути увагу на три речі. Такий новорічний подарунок буде практичним і модним у цьому сезоні.

ШКІРЯНИЙ РЮКЗАК

Уже декілька років особливо актуальним є спортивний стиль. Навіть світові бренди на модних показах включають в колекції спортивний одяг, кросівки та рюкзаки.

В рюкзаках набагато зручніше носити речі, ніж у звичайній сумці. Більш того, модний аксесуар убереже від проблем зі спиною, адже навантаження на плечі розподіляється рівномірно.

ЧИТАТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 улюблених модних придбань Соломії Вітвіцької.

ЯСКРАВІ КОЛГОТИ

Теплі різнокольорові колготи – це модний тренд сезону зима-осіньЗимовий гардероб: 7 речей, які повинні бути у кожної дівчини. Такий подарунок не лише врятує ніжки від переохолодження, а й додасть фарб щоденному образу.

БЛИСКУЧІ АКСЕСУАРИ

Обираючи подарунок, дизайнер радить звернути увагу на аксесуари з люрексом. Зараз дуже актуальні модні шарфи, резинки та навіть шкарпетки із блиском. Невеличка блискуча деталь зробить образ святковим.

Щоб бути модними, не потрібно купувати все, що є на вітринах магазинів. Достатньо мати декілька речей, які зроблять вас зіркою, де б ви не були: на роботі, в кіно, на побаченні чи світському заході.

Читайте, які 7 речей повинні бути у кожної дівчини взимку 2017.