Що про вас може розповісти аватарка в соцмережах

Фотографія профілю розкаже багато цікавого про характер людини.

Поділитися:

Перше, що кидається в очі, коли ви переглядаєте чийсь профіль в соціальній мережі, це звичайно фотографія. Не секрет, що навіть роботодавці, розглядаючи претендента, знайомляться з профілями в соцмережах.

У програмі Сніданок з 1+1 розповіли, що означають фотографії профілю. Психологи стверджують, що люди, схильні до песимізму, ставлять на аватарку зображення тварин чи будівель. Про сумлінність та відповідальність свідчать стримані ділові фото.

Як не дивно, люди-позитив часто обирають чорно-білі фото, на знімках роблять злі гримаси. Так вони намагаються викликати посмішку у користувачів соцмереж.

Ми вирішили підійти з гумором до різних фото на профільних сторінках та виокремити декілька видів аватарок, які часто можна зустріти у просторах інтернету.

Дакфейс

Багато дівчат, роблячи фото стискають губи, від чого такі аватарки отримали назву дакфейс. Модні видання зробили такі світлини популярними.

Напружене обличчя та надуті губи додають вилицям більш чіткої форми і візуально роблять щоки меншими.

До власників дакфейсу в соцмережах переважно ставляться скептично і жартують з їх “качиного” виразу обличчя.

via GIPHY

Парне фото

У соцмережах популярні фото з другою половинкою. Користувачів вони переважно дратують. Ті, хто не знайшли пари, заздрять, а прихильники індивідуалізму не розуміють, як на особисту сторінку можна ставити чуже фото.

Невдало обрізане фото

Посмішку викликають у користувачів соцмереж невдало обрізані фото. Незрозуміло звідки на фото з'являються чиїсь кінцівки, волосся чи одяг.

Якщо ви чудово виглядаєте на фото, залиште ліпше своїх напарників по світлині цілими і необрізаними. Так аватарка виглядатиме набагато краще.

Гуляка

Фотографії з гучних вечірок можливо і виглядають красиво, але точно не потішать потенційних роботодавців чи батьків. Та і навіщо демонструвати в соцмережах такі приватні моменти.

Тварини

Досить часто трапляється бачити серед своїх друзів у соцмережах сторінки з найрізноманітнішими пухнастиками. Відразу зявляються декілька думок: перша - власник сторінки не любить фотографуватися, друга - людина не вважає себе достатньо привабливою для знімку.

via GIPHY

Спортсмен

Знімки м'язистих чоловіків та струнких дівчат у спортзалі виглядають, як реклама спортивного одягу чи спорядження для занять. Спорт - це стиль життя, який, можливо, не варто так афішувати.