10 маловідомих фактів про суддю "Вгадай ящик" Ксенію Собчак

10 маловідомих фактів про суддю "Вгадай ящик" Ксенію Собчак

До судді нового шоу "Вгадай ящик" Ксенії Собчак ставляться по-різному, але байдужим вона не залишає нікого.

Поділитися:

До судді нового шоу "Вгадай ящик" Ксенії Собчак ставляться по-різному, але байдужим вона не залишає нікого. Що ми насправді про неї знаємо?

1. У дитинстві Ксенія захоплювалася балетом: майбутня знаменитість навчалася в балетній студії при Маріїнському театрі.

2. З десяти років донька мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака постійно перебувала в оточені охорони. За словами Ксенії, в той час їй так хотілося свободи, що вона вилазила з вікна і тікала з дому.

3. Ксенія має два дипломи за спеціальностями "Спеціаліст з міжнародних відносин" і "Політологія".

4. Вона зіграла більше десятка ролей в кіно і серіалах, зокрема, у фільмах "Ржевський проти Наполеона", "Гітлер капут" та "Найкращий фільм".

5. У 2015 році вийде в прокат екранізація роману Сергія Мінаєва "The Тьолки", де Ксенія отримала одну з ролей. Крім неї у фільмі, який знімає режисер Алан Бадоєв, грають Максим Матвєєв, Катерина Вілкова, Євген Циганов та інші.

6. Ксенія та її чоловік Максим Віторган вперше зустрілися, коли він разом зі своєю тодішньою дівчиною завітав у гості до її програми "Держдеп" на телеканалі "Дощ".

7. Собчак мало не вийшла заміж ще 10 років тому: влітку 2005 року повинно було відбутися її весілля з бізнесменом Олександром Шустровічем, однак з невідомих причин урочистості так і не сталося. Сукню для церемонії, яка так і не відбулася, створив Валентин Юдашкін.

8. Ксенія опублікувала п'ять книг: в одній з них вона вчила дівчат, як вийти заміж за мільйонера, в інших двох ділилася секретами краси і стилю. Ще дві книги Собчак носять назви "Енциклопедія лоха" і "Філософія у будуарі".

9. Ксенія володіє англійською, французькою та іспанською мовами.

10. "Хобі" Ксенії - колекціонувати дивних людей. За "самість" вона готова пробачити майже все. "У світі банальностей та клішованої свідомості тільки такі люди дають відчуття справжнього розмаїття життя і того, що все не дарма", - зізнається ведуча.

Дивіться прем'єру розважального шоу "Вгадай ящик" на каналі "1+1" у п'ятницю, 14 серпня, о 21:15.