Сьогодні Анатолій Анатоліч святкує день народження

Сьогодні Анатолій Анатоліч святкує день народження

Ведучий "Сніданку з 1+1" влаштовує благодійну вечірку і просить дарувати йому іграшки.

Поділитися:

26 вересня народився ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч. Тож сьогодні зірку екранів, популярного шоумена, сміливого учасника шоу "Вишка", соліста і музиканта гурту "Правила граматики", а також батька двох чарівних донечок усі вітають з 29-річчям.

Ранок свого свята Анатоліч зустрів в Іспанії, в місті Пальма-де-Майорка. Фейсбук-сторінка ведучого швидко наповнюється привітаннями друзів, колег і родини. Планувалось, що іменинник ввечері вже прибуде до Києва, але пересадочний рейс затримується на 6 годин, і Анатоліч весь цей час проведе в аеропорту Відня. Сподіваємось, що завтра, 27 вересня, ми все ж таки побачимо Анатоліча в ефірі "Сніданку з 1+1" без запізнень.

"Естафету" святкування Анатоліч передасть своєму колезі Руслану Сєнічкіну, який народився 27 вересня.

Такий збіг цього разу надихнув чоловіків на організацію подвійної доброчинної вечірки у "Радіобарі" у понеділок 30 вересня. Як переконані іменинники, понеділок задає позитивний святковий настрій на весь тиждень, і тоді всі робочі будні пройдуть легко і весело.

У події обов'язково візьмуть участь ефірні напарниці іменинників Людмила Барбір та Марина Леончук, які обіцяли здивувати спеціальним сюрпризом. Таке велике святкування телеведучі влаштовують вперше.

Іменинники закликають всіх замість подарунків презентувати їм дитячі розвиваючі іграшки, які вони особисто потім передадуть дітлахам в "Охматдит" та влаштують малечі душевне свято. Малята вже знають про це і дуже чекають.