Сьогодні на каналі 1+1 - чотири прем'єри

Сьогодні на каналі 1+1 - чотири прем'єри

22 серпня телеканал 1+1 розпочав новий телевізійний сезон. В ефірі каналу сьогодні - чотири прем'єри.

Поділитися:

22 серпня телеканал 1+1 розпочав новий телевізійний сезон. В ефірі каналу сьогодні - чотири прем'єри.

О 17.00 в ефір вперше вийде програма "ТСН.Особливе" з новою ведучою Соломією Вітвіцькою. У "ТСН.Особливе" багато світських новин, ексклюзивні розслідування про життя зірок, репортажі з найцікавіших культурних подій і багато іншого. "ТСН. Особливе" - невимушений випуск новин, в якому Соломія Вітвіцька підносить нам приводи для обговорення.

О 20.15 - нові серії "Інтернів", улюбленого комедійного серіалу про терапевта Бикова і чотирьох його недбайливих підлеглих. У нових серіях замість Бориса Левіна до інтернам приєднається студент з Америки, на ім'я Філ. За нового учня доктор Биков візьметься з подвоєною силою.

О 21.15 - нове реаліті шоу "Діти напрокат". Зворушливий і сміливий експеримент 1 +1, в якому п'ять пар отримують можливість деякий час пожити і понаглядати за дітьми різного віку - від немовлят до підлітків. Цей проект - унікальний шанс перевірити свої відносини на міцність, зрозуміти, наскільки складно взаємодіяти з малюками і як підготуватися до відповідального рішення. Герої шоу "Діти напрокат" живуть в заміських будинках, за їхнім досвідом спостерігають телекамери. Справжні батьки маленьких учасників проекту весь час знаходяться поруч і стежать за своїми дітьми - якщо щось піде не так, вони завжди можуть втрутитися.

І о 23.05 після літніх канікул в ефір повернеться програма tkachenko.ua. Гість сьогоднішньої програми - глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров. Олександр Ткаченко побував у резиденції молодого політика в Гудермесі, відверто поговорив з ним про патріотизм, війні, релігії та багато іншого.