Онлайн-трансляція допрем'єрного показу шоу "Інспектор Фреймут"

Онлайн-трансляція допрем'єрного показу шоу "Інспектор Фреймут"

Телеканал 1+1 робить подарунок своїй численній інтернет-аудиторії.

Поділитися:

Телеканал "1+1" робить подарунок своїй численній інтернет-аудиторії. Сьогодні, 1-го вересня о 19:00 на сайті 1plus1.ua відбудеться унікальний допрем'єрний показ шоу "Інспектор Фреймут", де інтернет-глядачі першими побачать уривок з нової програми: екстремальні перевірки двох київських закладів та легендарної урядової їдальні.

 "Що ж, друзі, починаємо зі столиці! Я перевірю традиційний ресторан та ультрамодний бар у самому центрі Києва, а на десерт залишимо перевірку у Верховній Раді! Проінспектуймо разом, що і в яких умовах  їдять кияни та народні обранці" - закликає Ольга Фреймут.

Як зустрінуть Ольгу Фреймут у Верховній Раді України, чи витримають перевірку на совість столичні ресторани та в якому закладі команда проекту впіймає щура? Дивіться онлайн на сайті "1+1" 1-го вересня о 19:00.

Більше київських перевірок "Інспектора Фреймут" глядачі побачать вже в день офіційної прем'єри проекту – 3-го вересня о 22:30 в ефірі телеканалу "1+1".

Не пропустіть велику прем'єру сезону – шоу "Інспектор Фреймут" - щосереди о 22:30 на каналі "1+1".

Нагадаємо, що проект "Інспектор Фреймут" має народний характер: ведуча з командою керується думкою глядачів каналу "1+1" та їхніми побажаннями щодо інспекцій закладів громадського харчування. Девіз "Інспектора Фреймут"  - перевірка на совість.

Новини по темі