СЬОГОДНІ тренер "Голос. Діти" LOBODA СВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙ!

СЬОГОДНІ тренер "Голос. Діти" LOBODA СВЯТКУЄ ЮВІЛЕЙ!

Світлана відзначає 30 років. 1+1 вітає із Днем Народження чарівну артистку та молоду маму! Та користуючись нагодою, 1+1 розпитав Світлану, як вона збирається святкувати свій ювілей.

Поділитися:

Світлана відзначає 30 років. 1+1 вітає із Днем Народження чарівну артистку та молоду маму! Та користуючись нагодою, 1+1 розпитав Світлану, як вона збирається святкувати свій ювілей:

До останнього моменту я й гадки не мала, де і як буду відзначати свій день народження. Знаю тільки, що мене привітає дуже багато людей. Мені просто сказали, що готується велике святкування в ресторані. Підготовкою до свята займаються мої друзі з чоловіком. Впевнена, мене чекають сюрпризи. Подарунки я вирішила не замовляти. Адже так цікавіше. Необхідні мені матеріальні речі можу собі купити сама. А от можливість зібратися з найближчими людьми за одним столом - це дійсно зараз розкіш.

Чи підготували ви подарунок для друзів?

Як раз 18 жовтня виходить моя нова відео робота на композицію "40 градусів". Цією роботою я по-справжньому пишаюся. Зйомки, які проходили в Ісландії, були найскладнішими і екстремальними у моєму житті. Ісландія залишила незгладимий слід в нашій пам'яті. Захоплюючої краси країна. Коли з'явилася пісня "40 градусів", ми з моїм партнером Нателлою Крапивиной вирішили, що кліп має зніматися в Скандинавії. Зйомки тривали тиждень. Ми влаштувалися практично на краю землі - біля самого моря, біля маяка. Зняли на тиждень будинок і жили в ньому всією командою. Було неймовірно холодно, але льодовики заворожували. Іноді їх знімати нам заважали погодні умови, не дозволяли робити відео з гвинтокрила. Коли раптово все обволікав туман, потрібно було дуже швидко дістатися до машини, і вичікувати, поки туман розсіється. Дуже небезпечно в цей час залишатися на льодовику, навіть на відстані витягнутої руки нічого не видно. Можна звалитися в розколину і загинути.

Вік свій не приховуєте?

Почуваюся юною (сміється).

На скільки?

Не такою, як до народження дитини. Після появи Єви багато чого змінилося, прийшов момент дорослішання, відповідальності. Перш ніж щось зробити, думаю, чи потрібно мені це. Заради дочки від багато чого відмовилася: не ходжу на світські заходи, тусовки, рідко спілкуюся з журналістами, напружено працюю. Весь вільний час віддаю Єві. Немає більшої насолоди, ніж знаходиться поруч з нею.

Вік абсолютно не відображається на вашій зовнішності, навпаки, ви стали ще стрункішою.

Це все завдяки Єві. Спілкування з нею дає стільки позитивних емоцій, наповнює щастям. Іноді, здається, що я свічуся зсередини. Від цього відчуття організм ніби омолоджується, наповнюється енергією. Я завжди в гарному настрої, мене ніщо не дратує і не виводить з рівноваги. А худенька тому, що багато працюю. Зараз ось накопичилося стільки всього: гастролі, зйомки в двох телевізійних проектах "Голос. Діти" та "Альо, директор?!", Репетиції, заняття танцями. Це забирає багато сил. Іноді просто забуваю поїсти.

А який ви себе бачите років через 30?

Успішною артисткою, хорошою мамою. Щасливою людиною.