Сьогодні в tkachenko.ua Ксенія Собчак

Сьогодні в tkachenko.ua Ксенія Собчак

Сьогодні в tkachenko.ua ексклюзивне інтерв'ю Ксенії Собчак, яке відбулося за день до виборів російського президента.

Поділитися:

Сьогодні в tkachenko.ua ексклюзивне інтерв'ю Ксенії Собчак, яке відбулося за день до виборів російського президента.

Колись епатажна світська левиця та телеведуча, а нині незалежна журналістка Ксенія Собчак, розказала про свої політичні погляди, зв'язки з Кремлем та сімейні негаразди. Вона вдячна Володимиру Путіну за підтримку батька, але це не заважає їй брати участь у мітингах опозиції та писати критичні статті.

Ксенія розповіла Олександру Ткаченку, що скандальний образ телеведучої вона залишила позаду, і зараз воліла б працювати виключно в серйозному жанрі політичної журналістики. Поскаржилася, що на російському телебаченні її прагнуть бачити виключно в розважальному форматі, а програми, які їй по-справжньому цікаво робити, закривають. Ксенія докладно розповіла про шляхи можливого розвитку Росії, і навіть назвала ім'я наступника Володимира Путіна. І це не Михайло Прохоров.

До Києва російська зірка приїжджала не тільки "за палатками", як вона написала у своєму Твіттері, і не для інтерв"ю. Тут вона знайшла найкращого вчителя йоги. Перш ніж заїхати в готель, Ксенія побувала на занятті в Андрія Сідерського. Собчак щодня займається йогою, яка не лише тримає її тіло в хорошій формі, але й загартовує дух, дозволяє відчувати життя "тут і зараз".

Що посварило подруг Собчак та Канделакі? На яку тему Ксенія принципово не розмовляє з матір"ю? Навіщо Собчак зняла пародію на агітаційні ролики Путіна?

Чому Ксенія Собчак почувається "товстою та бідною"?

Не пропустіть відверту розмову в студії tkachenko.ua сьогодні о 23:15 на 1+1.