Сьогодні - відкриття Crimea Music Fest 2012

Сьогодні - відкриття Crimea Music Fest 2012

Сьогодні відкриття "Crimea Music Fest 2012" - самого жаркого і зоряного музичної події, яка з 30-го серпня буде транслювати канал "1+1". Весь ялтинський концертний зал "Ювілейний" гуде вже який день - в залі гримить

Поділитися:

Сьогодні відкриття "Crimea Music Fest 2012" - самого жаркого і зоряного музичної події, яка з 30-го серпня буде транслювати канал "1+1". Весь ялтинський концертний зал "Ювілейний" гуде вже який день - в залі гримить музика, йдуть репетиції майбутніх номерів, так як для кожного артиста в цьому році підготовлена унікальна комп'ютерна графіка. Її виводять на 15 моніторів в трьох лініях екранів і вперше в нашій країні використана моніторна сітка в підлозі і на козирку будівлі. Іншими словами - видовище ще те. Відкривати кожен музичний вечір буде незмінна гранд-дама фестивалю Алла Пугачова. Примадонна спершу збиралася зайняти спостережну позицію, але потім передумала. Крім того, кожен день на сцені буде з'являтися і Філіп Кіркоров, у якого на фестивалі відбудеться міні-бенефіс - пісня "Одна на мільйон". А потам спеціально для відкриття першого дня на "Crimea Music Fest 2012" переробила свою пісню. Тепер вечір почнеться з "У нас на КримФесті всі зірки на місці". Подивимося, чи всі.

Світлана Лобода сьогодні на "Crimea Music Fest 2012" представить учасницю "Голосу країни" Наташу Гордієнко. Як відомо, на другий день фестивалю супер-зірки будуть "запалювати" молодих зірок. Минулого року номер Світлани Лободи на "Crimea Music Fest" був визнаний самим ефектні. В цьому році співачка знову претендує на цей статус. Спеціально для її номера зробили вражаючу графіку в матрьошках і стразах. Але і на цьому артистка не зупинилася. Лобода вирішила виступити з ведмедем. Організатори спершу міркували про те, щоб зробити "ряженого" ведмедя, але потім відмовилися від подібної ідеї. Тоді Світла сама знайшла ведмедя і привезла його в концертний зал. Тепер крім репетицій на сцені, співачка проводить багато часу зі звіром, щоб він звик до нової людини. Дресирувальник ведмедика провів для Лободи майстер-клас, розповідаючи тонкощі процесу спілкування з хижаком. З Наташею Гордієнко вона працювала також відчайдушно, втручаючись не тільки в аранжування пісні, але і в сценаграфію номери конкурсантки "Голос країни". Було вирішено, що Гордієнко буде співати, висячи вниз головою. Вийде чи, зможемо побачити сьогодні ввечері.

На "Crimea Music Fest 2012" Міла Мітіч, учасниця "Голосу країни" заспіває з Тамарою Гвердцителі. Спеціально для цього номера дизайнер Стела Шаховська готує два наряди: золотисте і сріблясте плаття. Так як Тамара Гвердцителі зараз за кордоном і не може бути присутньою на примірках, Стелла створює подарунок для співачки "наосліп". Цікаво, що російський партнер фесту - телеканал ТВЦ мав намір показувати в ефірі тільки російських молодих виконавців. Але потім вони подивилися українських співаків, почули учасника "Голосу країни" Олександра Онофрійчука - і змінили свою думку. Більш того, з каналу подзвонили Лоліті - яка буде опікуватися Олександром на "Crimea Music Fest 2012" - і сказали, що їй дістався кращий учасник. Крім того, Олександр кардинально змінив свій сценічний імідж і вже сьогодні глядачі зможуть побачити зірку "Голосу країни" в новому амплуа.