Вихідні у Львові: 5 улюблених місць Соломії Вітвіцької

Соломія Вітвіцька порадила, де провести вихідні у Львові
Соломія Вітвіцька з чоловіком у Львові. Фото - Антон Ахметшин.

Львів'янка Соломія Вітвіцька зізналася, де любить проводити час, коли приїздить з Києва додому.

Поділитися:

Ведуча ТСН Соломія ВітвіцькаСоломія Вітвіцька стала ведучою фестивалю, присвяченого Міжнародному дню біженця розповіла про найулюбленіші львівські дворики, музеї та ресторани. Зірка 1+1 переконує, що ці місця обов’язково мусить відвідати кожен, хто приїжджає на вихідні у Львів, щоб сповна відчути атмосферу стародавнього міста.

ЩО ПОДИВИТИСЯ?

За словами Соломії Вітвіцької, кожен гість Львова має побувати поблизу університету імені Івана Франка. Там можна оцінити стародавню архітектуру, красивий парк і пам'ятник Каменяра.

Коли я ще вчилася, факультет журналістики був у головному корпусі університету, тому для мене це місце ностальгії, – каже ведуча 1+1.

ДЕ ВІДПОЧИТИ?

Львів славиться багатьма концептуальними кав’ярнями та ресторанчиками5 найкращих ресторанів Львова за версією Руслана Сенічкіна. Соломія Вітвіцька порадила маловідоме місце – 4friends Whiskey Pub – унікальний заклад у Львові, де можна поринути у світ віскі.

160 видів віскі з 7 країн світу. Атмосферне місце, де кожен може відчути себе сомельє. Окремої уваги заслуговують літні коктейлі та прохолода камерних залів.

ДЕ ПРОГУЛЯТИСЯ?

Ведуча ТСН радить заглянути в дворики, що розташовані довкола вірменської церкви. З вулиці Вірменської йде наскрізний прохід, який колись знімали для стрічки Три мушкетери.

Читайте також: Соломія Вітвіцька святкує день народження

КУДИ ПІТИ?

Соломія Вітвіцька рекомендує відвідати магічний музей-ресторан Купол, де зібрані раритетні речі з польського минулого у Львові.

Це неймовірно відчуття – розглядати пожовклі світлини та стародавні побутові речі, – каже ведуча ТСН.

Також Соломія Вітвіцька стверджує, що гостям Львова варто завітати до Музично-меморіального музею Соломії Крушельницької, щоб дізнатися історію знаменитої української оперної співачки.

Нагадаємо, що нещодавно Соломія Вітвіцька та герої АТО презентували соціальний мультимедійний проект Переможці в Запоріжжі.

Переможці – це фотоекспозиція відомого українського фотографа Олександра Мордерера та арт-директора Тетяни Рубльової, відео арт, серія сюжетів ТСН від Соломії Вітвіцької, а також спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.

Проект розповідає 18 дивовижних історій бійців АТО та волонтерки, що втратили частини тіла в ході бойових дій на сході України, але не втратили мужності та сили духу.

Скоро Соломія Вітвіцька презентує проект Переможці у Львові. 

Новини по темі