Соломія Вітвіцька зізналася, чому чоловік двічі пропонував їй одружитися

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька двічі отримувала пропозицію руки і серця, тому що перша спроба була не дуже романтичною.

Поділитися:

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, яка нещодавно показала, якою була в 25 роківРовесники України: якими Таран, Вітвіцька і Падалко були у 25 (архівні фото), розповіла про те, як починався її роман з майбутнім чоловіком.

Соломія Вітвіцька познайомилася з Владом Кочатковим в Мамаєвій слободі. Майбутню сімейну пару познайомили друзі.

Я раптом подумала, що сьогодні потрібно запам'ятовувати кожну мить. І звичайно, Влад мені сподобався з першого погляду: мій майбутній чоловік виділявся з натовпу своїм зростом і білявим волоссям. Але на момент знайомства нічого, крім моєї інтуїції, не віщувало подальшого розвитку подій, - поділилася Вітвіцька в інтерв’ю Караван историй.

Ведуча ТСН сміється, що декілька разів перепитувала хлопця, як його звати, хоча одразу звернула на нього увагу. Після спільної гри, Соломія запросила усіх, і Влада також, до себе додому.

Підозрілим ведучій здалося те, що майбутній чоловік не попросив у неї номер телефону. Однак в той же день він написав у соцмережі, з цього і почалося спілкування.

Спочатку обранець зірки 1+1 не знав про її телевізійну кар’єру. Соломія вважає, що це стало головною причиною успіху відносин.

Соломії Вітвіцькій робили пропозицію двічі, тому що перша спроба, на думку ведучої, була недостатньо романтичною.

Вперше Влад зробив мені пропозицію через чотири місяці після знайомства, в січні. Але я, звичайно, поставилася до неї несерйозно. До другої спроби, в квітні, він підготувався більш грунтовно і навіть купив каблучку. Але не можу похизуватися дуже романтичною історією, - розповідає Вітвіцька.

Пропозиція Влада особливо не вразила ведучу, тому він пообіцяв придумати щось більш оригінальне.

У понеділок майбутній чоловік вирішив виправитися. Він надіслав мені на роботу 101 троянду з листівкою - до сих пір ношу її з собою. В той день я літала по ньюзруму така щаслива - навіть думала, що через невимовне щастя не зможу вийти в ефір, - згадує щаслива Соломія.

Щастя на обличчі та купа троянд дали чітко зрозуміти, що серце зірки 1+1 вже зайняте. Однак ім’я обранця ще довго зберігалося в таємниці. Лише після спільної подорожі в Марокко, закохані розповіли про свої відносини.

Зараз Соломія Вітвіцька відпочиває разом з чоловіком в Хорватії. Читайте, які дизайнерські сукні ведуча ТСН обирає для відпочинку.

Новини по темі