У відпустці Соломія Вітвіцька довела чоловіку свою сміливість (ФОТО)

У відпустці Соломія Вітвіцька довела чоловіку свою сміливість (ФОТО)

Ведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька відвідала один із природних заповідників Албанії.

Поділитися:

У 2015 році для літнього відпочинку ведуча "ТСН" Соломія Вітвіцька разом із своїм чоловіком Владом Кочатковим обрали Албанію. Відпочивши на узбережжі Адріатичного, а потім Іонічного моря, пара вирушила на територію одного з пам'ятників ЮНЕСКО - карстових джерел, які знаходяться в околицях Саранди. Через відтінок води та круглу форму природна пам'ятка отримала назву Syri i Kaltër, що в перекладі з албанської означає "Блакитне око".

13 джерел б'ють з глибини більшої, ніж 50 метрів (точна глибина невідома, водолази спроміглися зануритися до 50 метрів), а температура води постійно тримається на позначці 10 градусів.

Соломія та Влад вирішили не просто скупатися у надзвичайно красивій та холодній "пам'ятці" Албанії, але й не побоялися стрибнути в Блакитне око з трампліну.

Як зізналася сама ведуча, чоловік "взяв її на слабо":

"Я просто розуміла, що повільно в таку холодну воду не зайду, а стрибати не так страшно, не такий температурний стрес для організму. Тож вирішила довести Владу, що в нього смілива дружина. До речі, я була єдиною дівчиною з нашої групи, яка не побоялася стрибнути", - поділилася Соломія з сайтом Ivona.