Соломія Вітвіцька і Брія Блесінг відвідали бійців у зоні АТО

Соломія Вітвіцька і Брія Блесінг відвідали бійців у зоні АТО

 Ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька і учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" Брія Блесінг побували на Луганщині у зоні АТО.

Поділитися:

Ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька і учасниця "Голосу країни. Перезавантаження" Брія Блесінг побували на Луганщині у зоні АТО.

Разом із гуртом Ot Vinta дівчата передали воякам ліки, продукти й презенти для душі – гітари.

"На фронт ми приїхали з подарунками. Гурт Ot Vinta роздарували більше десяти гітар - тепер музика лунатиме там завжди. Брія збирала автографи наших героїв на своїй гітарі. Я привезла дитячі малюнки й патріотичні футболки куплені на благочинній ярмарці "1+1". Звісно ж, музиканти підписували свої диски, Журавель дарував свої неперевершені карикатури. Ну і роздавали автографи. Я вперше розписувалася на броніках, військових квитках та медичних картках. Усюди пишу: "ПЕРЕМОГИ!" - написала Вітвіцька на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Окрім того, столичні гості влаштували для бійців концерт-вдячність, а також перетворили на патріота місцевого Ілліча.

"У Сватово на Луганщині тепер ось такий Ленін. Ми з гуртом Ot Vinta та співачкою Брією підправили вождя", - написала у своєму Фейсбуці Вітвіцька.

Брія Блесінг також звітувала у соцмережі про побачене і зауважила, що ворогам не вдасться зламати української душі. Виконавиця написала, що більшість із військових не поїде зі Сходу, доки Україна  не буде звільнена від агресора.

"Дякую хлопці та дівчата за те, що Ви є. Любимо Вас. Молимося за Вас. Вдячні Вам", - написала Брія.

У зоні АТО Соломія і Блесінг провели два дні, однак вражень отримали на все життя.

"Насичені були вихідні. Уже повернулися з гуртом Ot Vinta та учасницею "Голосу Країни" Брією із зони АТО, тож можемо розповісти про концерти для наших вояк. Вони мужні, сміливі і дуже рідні!" - поділилася Соломія.

Нагадаємо, нещодавно Вітвіцька організувала концерт для військових у Львові.