Соломія Вітвіцька і Марина Леончук презентували патріотичну колекцію прикрас

Соломія Вітвіцька і Марина Леончук презентували патріотичну колекцію прикрас

Учора в межах Ukrainian Fashion Week Соломія Вітвіцька і Марина Леончук представили нову жовто-синю патріотичну колекцію від ювелірного дому ZARINA. 

Поділитися:

Учора в межах Ukrainian Fashion Week Соломія Вітвіцька і Марина Леончук представили нову жовто-синю патріотичну колекцію від ювелірного дому ZARINA. Блакитне небо над золотою нивою було створено з рідкісних топазів, сонячно-жовтих цитринів, синіх і жовтих сапфірів і діамантів.

Однак унікальність прикрас полягає не тільки в їхній чарівності, а й у їхній місії: 10% від вартості кожного проданого виробу буде перераховано на допомогу дітям.

ZARINA ініціює благодійну акцію, яка може допомогти дітям переселенців і дітям захисників України змінити життя на краще.

Зокрема, ювелірний дім бере на себе відповідальність за забезпечення продуктами харчування дітей переселенців в проекті допомоги благодійної організації "Місто щасливих дітей". Окрім того  у межах благодійної акції ZARINA допоможе відновити деякі школи й притулки в зруйнованих містах Східної України.

Партнери проекту – БФ "Твоя Опора", "Свічадо", Українська Біржа Благодійності.

Автором патріотичної колекції став Французький дизайнер зі світовим ім'ям Роман Баянд. На створення синьо-жовтих коштовностей його надихнули національні настрої українців. Тож у своїх витворах дизайнер утілив багатогранні емоції, міцну віру в світле майбутнє, всю любов українського народу до Батьківщини.

Презентувати свої творіння Баянд довірив українським телезіркам - Соломії Вітвіцькій і Марині Леончук. Саме комплекти "Соломія" та "Марина" стали центральними дорогоцінними елементами колекції.

Нові вироби від ZARINA зірки "1+1" представляли у вбранні від донецького дизайнера Ксенії Господінової, яка переїхала до Києва. Марина Леончук постала у оздобленій вишивкою жовтій сукні, а Соломія Вітвіцька у вишуканій синій.