Соломія Вітвіцька розповіла про брата-військового та поїздку до зони АТО

Соломія Вітвіцька розповіла про брата-військового та поїздку до зони АТО

Наша телеведуча не тільки активно займається благодійністю, але й регулярно навідує українських військових

Поділитися:

Ті, хто слідкує за сторінкою Соломії Вітвіцької в соціальних мережах, давно помітили: ведуча "ТСН. Особливе" не тільки активно займається благодійністю, але й регулярно буває у зоні АТО. Як з'ясувало видання "ДУСЯ", телеведуча робить не за редакційним завданням, а виключно з власного бажання.

"У країні така ситуація, що байдужим зараз просто неможливо лишатися. До того ж, в мене брат – військовий, теж зараз служить у Збройних силах України, в повітряних військах. І, відповідно, ми всі працюємо на перемогу", - розповіла Соломія Вітвіцька виданню.

Так, у минулі вихідні Соломія знову побувала в гостях у наших військових. Цього разу разом з нею були волонтери "Сестри перемоги", гурт "Ot Vinta", лірник Андрій, співачка Христина Панасюк, а також руфер Генадій Мустанг (так, той самий, що розмалював кремлівську зірку у кольори українського стягу).

У зону АТО ведуча возить не тільки життєво необхідні речі, але й поезію. Практично кожного разу Соломія читає бійцям твори маловідомих письменників – українських школярів.

 "Я, наприклад, робила такі концерти і в мобілізаційних центрах, у госпіталях і на фронті. На фронті взагалі до таких речей дуже трепетне ставлення. Щойно мобілізовані ще цього не розуміють, а вже на фронті ці дитячі малюнки для них стають справжніми оберегами. Я навіть знайома з багатьма хлопцями, які впевнені, що їм, наприклад, цей лист або цей дитячий малюнок урятували життя". 

До речі,  не дивуйтеся, якщо після вихідних побачите Соломія з'явиться у ефірі трохи виснаженою. Наприклад, цього понеділка ведуча повернулася із зони АТО до Києва тільки вранці:

"Я їхала на роботу зранку, і раптом мене хтось підрізає, і якось так розумію, які це дрібниці порівняно з тим, що відбувається на Сході. І добре, що тут, звичайно ж, спокійно, і жовто-блакитні прапори не викликають ні в кого ніякої реакції, асоціації тощо. І відповідно, що ти тут живеш розміреним життям і навіть не підозрюєш, наскільки все складно на сході зараз ..." 

Детальніше про поїздку Соломії до зони АТО дивіться у її сюжеті: