Соломія Вітвіцька продефілювала на модному показі

Соломія Вітвіцька продефілювала на модному показі

"Особлива" ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька взяла участь у Ukrainian Fashion Week.

Поділитися:

"Особлива" ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька взяла участь у Ukrainian Fashion Week. Вона представила колекцію "Особлива", створену дизайнером Романом Баянд для Ювелірного Дому Zarina. Саме Соломія Вітвіцька надихнула дизайнера на створення прикрас.

Показ відбувся у неділю 10 березня. В історії українських тижнів моди дизайнерська ювелірна колекція була представлена вперше.

Прем'єра відбулася у форматі театрального дійства. На чорну злітну смугу-подіум виходили моделі, спускаючись з імпровізованого трапу літака рейсу "Київ-Париж-Київ". "Прибуття" контролювали справжні стюардеси. Саме на цьому маршруті, між цими двома містами в реальному житті, дизайнер Роман Баянд і працював над колекцією "Особлива".

Соломія Вітвіцька вийшла на подіум в сукні кольору рожевих пелюсток та в прикрасах з перламутру, гірського кришталю і діамантів у білому золоті.

Нагадаємо, дизайнер Роман Баянд називає Соломію Вітвіцьку своєю музою і порівнює з Монікою Белуччі. Вітвіцька підписала річний контракт з брендом Zarina, відповідно до якого ведуча буде з'являтися на подіях і в ефірі "ТСН. Особліве" в найяскравіших прикрасах нових колекцій.