Соломія Вітвіцька вийшла заміж!

Соломія Вітвіцька вийшла заміж!

Учора, 17 листопада, ведуча "ТСН. Особливе" на 1+1 Соломія Вітвіцька вийшла заміж. Красуня стала законною дружиною режисера-кліпмейкера Влада Кочаткова.

Поділитися:

Учора, 17 листопада, ведуча "ТСН. Особливе" на 1+1 Соломія Вітвіцька вийшла заміж. Красуня стала законною дружиною режисера-кліпмейкера Влада Кочаткова. На грандіозне "шоколадно-кавове" весілля телезірки в НСК "Олімпійський" прибуло понад 200 гостей.

Урочиста церемонія розпочалася опівдні на самому стадіоні. Соломія в розкішній сукні з французького мережива карамелевого відтінку від дизайнера Анастасії Іванової, супроводжувана своїм батьком, з'явилася перед гостями і Владом. Він був розкішним нареченим під стать нареченій в образі джентельмена в костюмі від дизайнера Соні Моніної.

Після того, як пара обмінялася обручками, а з вуст нареченої прозвучало довгоочікуване "Так!", гості, що знаходилися в цей час в президентській ложі стадіону, вибухнули оплесками. Це було зворушливо до сліз. На екранах після обміну обручками показали love-story-кліп, знятий під час феєричної подорожі цього літа Соломії і Влада до Марокко.

Музичним супроводом романтичного відео став особливий подарунок від співачки Alyosha - пісня "Я вітрами". Для Соломії і Влада на свято приїхала заспівати переможниця вокального проекту "Голос країни-3" та бронзова призерка шоу "Вишка" на 1+1 Анна Ходоровська. Вперше заспівала також і сама Соломія Вітвіцька, яка напередодні події спеціально брала уроки вокалу.

Весілля проводив ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч.

Організатором романтичного свята стала найкреативніша весільна агенція Crème Brûléе.

Усі найцікавіші подробиці зіркового весілля року та всю фотоісторію дійства ексклюзивно читайте і дивіться тільки в журналі VIVA! 26 листопада.