Соломія Вітвіцька знялася в історії про любов, що не забувається (відео)

Соломія Вітвіцька знялася в історії про любов, що не забувається (ВІДЕО)

Телезірка постала в образі спокусливої парижанки й зіграла протилежність до ніжної і полохливої Бурмаки.

Поділитися:

Нещодавно українська співачка Марія Бурмака презентувала кліп на пісню "Місто ангелів". Другою героїнею цього відео стала ведуча ТСН Соломія Вітвіцька.

Телезірка постала в образі спокусливої парижанки й зіграла протилежність до ніжної і полохливої Бурмаки. Зворушливу історію про любов, яка не забувається, зняв у Парижі чоловік Вітвіцької – кліпмейкер Влад Кочатков.

Відео виявилося глибоким, чуттєвим і навіть філософським.

Коли обговорювали сюжетну лінію кліпу, виникла ідея представити Марію і мене, як двох різних героїнь. Я – наче альтер-его. У кліпі є герой, чоловік, який страждає через вибір між нами, – розповіла Соломія.

Вітвіцька майстерно втілила свою героїню й зізналася: брати участь у подібних проектах їй до душі.

Я дуже вдячна за такий акторський досвід і за всі ці враження від чудової роботи. Нехай ця історія про любов додасть нам усім більше добра, світла і надії на краще, – каже ведуча, яка за час знімання відео встигла потоваришувати з Бурмакою.

До речі, виконавиця дуже пишається, що у місті кохання про найсвітліше почуття заспівала рідною мовою:

Дуже багато людей вважають, що це пісня про Київ, про Львів, про Харків. Можливо, так і є. Вона близька багатьом. Але Париж – це столиця кохання всього світу. Тут саме повітря пронизане романтикою.  Саме у Парижі співають багатьма мовами про любов. Тепер можна говорити, що про любов у Парижі заспівано і українською

Почути композицію "Місто ангелів" і переглянути кліп можна тут:

Новини по темі