Старт зйомок "Голос. Діти": Компліменти від Потапа, танці Могилевської та поради Кароль

Старт зйомок "Голос. Діти": Компліменти від Потапа, танці Могилевської та поради Кароль

Тренери співочого шоу вражені вокальними здібностями маленьких українців

Поділитися:

"1+1" розпочав зйомки другого сезону співочого шоу "Голос. Діти". Уперше у кріслах тренерів глядачі побачили Потапа і Наталю Могилевську. Новачки "оселилися" поруч із чарівною Тіною Кароль – співачкою, яка розшукувала молоді таланти і в першому сезоні проекту. Колеги знайомі уже багато років, тож почуватися ніяково їм не доводилося. Як власне, і нудьгувати, очікуючи на початок знімання. Тим більше єдиний чоловік у тренерському складі - продюсер і співак Потап -   швидко налаштував всіх на мажорний лад. Кароль і Могилевська жваво реагували на кожен дотеп  та комплімент колеги і мило всміхалися, коли той називав їх "дівчатками".

"Ну що, з богом!" - сказав Потап і попросив глядачів побажати йому і "дівчаткам" успіху. Зала вибухнула оплесками і разом із тренерами поринула у магію прослуховування наосліп. Тренери не приховували емоцій, коли чули за спинами по-справжньому унікальні голоси маленьких артистів.  

Обдаровані діти постійно змушували тренерів сперечатися і добирати ґрунтовні аргументи, аби заманити "знахідку" саме до своєї команди.

"Я запрошую тебе до себе, бо зможу навчити тебе запалювати публіку", - звернувся до однієї з конкурсанток Потап.

"Обирай серцем", - порадила учасниці Кароль і, як з'ясувалося, вразила цією глибокою фразою Потапа. Відомий продюсер зізнався: захоплюється підходом досвідченої тренерки. До речі, на кастингу Тіна неодноразово згадувала учасників минулорічних відборів і розповідала новим тренерам, як розпізнати вокального бійця:

"Буває, що дітки виходять на сцену і розчиняються. Запал і енергія, які у них були перед появою камер, лишаються за лаштунками. Тому дуже важливо, щоб учасник боровся до кінця".

Наталя і Потап дослухалися до Тіни і не скупилися на свої враження від побаченого і почутого. Так, Могилевська щиро тішилася, що за кілька годин почула зі сцени проекту багато українських пісень. Співачка запевнила: зараз як ніколи потрібно популяризувати рідну музику і вона щаслива брати у цьому участь. Наталя вичерпно коментувала виступи дітей, часто підспівувала учасникам телекастингу, а в перервах навіть танцювала з Потапом.

Перший знімальний день "Голосу. Діти" дав зрозуміти: зірковій трійці комфортно разом. А регулярні суперечки щодо сильних вокалістів свідчать тільки про те, що тренери роблять одну велику справу – відкривають Україні співаків, здатних голосами зцілювати душі.