Степан Казанін із "Кварталу-95" розповів про свій улюблений сценічний образ

Степан Казанін із "Кварталу-95" розповів про свій улюблений сценічний образ

Зірка "кварталу-95" зізнався, чи ревнує його дружина до фанаток

Поділитися:

Актора і телеведучого Степана Казаніна настільки часто можна побачити у концертах та проектах студії "Квартал-95", що невідомо, коли в нього лишається час на сім'ю. Утім, він не тільки скрізь встигає та ще й не проти про це поговорити. Про особисте життя, фанаток та роботу шоумен розповів у нещодавньому інтерв'ю.

Мабуть, головний секрет Степана – це легке та позитивне ставлення до життя. Адже свою працю він важкою не вважає та ставиться з гумором  і до самого творчого процесу генерації жартів. Пригадати, чи виникали у нього труднощі  в роботі за всі 10 років існування "Кварталу" актор так і не зміг, зате із задоволенням розповів про улюблені номери та свій найкомфортніший сценічний образ.

"Таких номерів багато. Я часом у хлопців питаю, чому ми не виступаємо з тим чи іншим номером, він же мій улюблений! – Сказав Степан. - Таких повно-повнісінько. Як показала практика, мені особливо добре вдається грати тещу. Так що усі сценки, де є ця героїня, і є мої улюблені".

А от щодо того, кого з нових політиків йому хотілось би втілити на сцені, Степан Казанін віджартовується тим, що й грати, власне, і нема кого.

"Хм… прямо з нових? Ага… нові вони. Ну, може в когось із них просто зачіска нова", - усміхнувся актор і поділився з журналістами деякими секретами свого особистого життя. До прикладу, розказав, що дружина геть не ревнує його до фанаток та роботи. Актор взяв шлюб у достатньо молодому віці, тож уже так давно разом і з коханою, і з "Кварталом", що впевнений: ревнощі просто не мають сенсу. До того ж, і прихильниці, за словами Степана, ніколи не переходять межі.

"Начебто усі адекватні. Інколи можна було б і трошки адекватніше. Але якщо що – не соромтесь, давайте! Насправді у нас з цим все гаразд. – Пожартував шоумен. - Звичайно, перший час у мене були прихильниці шкільного віку. Вони приносили мені на подарунок якихось плюшевих ведмежат, малюнки, які створили своїми руками або щось подібне. Але усі поводилися чемно".

Про ці та інші цікаві подробиці з життя Степана Казаніна можна прочитати у повній версії інтерв'ю сайту "Обозреватель".

Читайте також:  До "Кварталу-95" Кравець була вболівальницею, а Пікалов підробляв двірником