Стриптизери, сварки, вечірки – у наступній серії "Багаті теж плачуть" на 1+1.

Стриптизери, сварки, вечірки – у наступній серії "Багаті теж плачуть" на 1+1.

Панянки пішли у відрив! Вечірка за вечіркою, з модного показу – у пивоварню, з пивоварні – у бар!

Поділитися:

Панянки пішли у відрив! Вечірка за вечіркою, з модного показу – у пивоварню, з пивоварні – у бар! Героїні шоу гуляють не по-дитячому, коли поруч немає їхніх чоловіків. Куди приведе Наталю Ветвицьку, Юлію Вороніну та Ольгу Громову велика жіноча хода нічними закладами?
 
Тим часом в маєтку Камалії – галас: сюди приїхав заморський секс-символ, кумир радянських жінок, європейська зірка. Гостинний господар Захур проводить зірковому гостю екскурсію своїм палацом і показує спальню, у якій співак буде жити – з власним басейном, джакузі та трьома саунами. З дитинства Камалія була закохана в цього співака, та навіть мріяла вийти за нього заміж. Що ж примусило мільярдера Захура оплатити приїзд "дитячого кохання" Камалії до України?
 
Також у п"ятій серії глядачі дізнаються, що Камалія вирішила відправити Леді Гагу на пенсію і позмагатися з нею в епатажності. Як поставиться мусульманин Захур до того, що його дружина виступає на сцені з оголеними сідницями?
 
Глядачі шоу побачать, як зразкова дружина англійського аристократа Ольга Громова мацає тіло молодого стриптизера, і разом з Наталею Ветвицькою дізнаються, як взяти на прокат чоловіка і скільки це коштує.
 
Чому Андрій Воронін образився на свою дружину і не розмовляв з нею кілька днів?
 
Непередбачувані наслідки жіночих розваг мільйонерок – у новій серії революційного шоу "Багаті теж плачуть" у понеділок, 1 жовтня, о 20:15.