"Студія Квартал-95" і канал "1+1" оголошують про початок співпраці.

"Студія Квартал-95" і канал "1+1" оголошують про початок співпраці.

З жовтня телевізійні проекти "Студії Квартал-95", "Вечірній Квартал", "Вечірній Київ" та "Розсміши коміка" виходитимуть на каналі "1+1".

Поділитися:

З жовтня телевізійні проекти "Студії Квартал-95", "Вечірній Квартал", "Вечірній Київ" та "Розсміши коміка" виходитимуть на каналі "1+1". Прем'єра нової програми розважального шоу "Вечірній Квартал" з'явиться в ефірі вже 19 жовтня. Зйомки проекту проходили 4 та 5 жовтня.

"На сьогоднішній день "Студія Квартал-95" шукає нові перспективи і можливості реалізації своїх ідей і проектів. Нові випуски, вже добре знайомих глядачам, проектів "Вечірній Квартал", "Вечірній Київ" та "Розсміши коміка" можна буде побачити в ефірі телеканалу "1+1". Ми віримо, що співпраця з "1+1" буде дуже плідною та взаємовигідною", - говорить Художній керівник "Студії Квартал-95", Володимир Зеленський.

"На українському ринку "Студія Квартал-95" є лідером у категорії розважальних програм. Ми раді, що на каналі "1+1" крім відомих програм "Студія Квартал-95" почне роботу над новими проектами", - коментує Олександр Ткаченко, Генеральний директор групи компаній "1+1 медіа".

Подробиці зйомок нових випусків програм дивіться у випуску "ТСН.Тиждень" 7 жовтня на каналі "1+1".