Суд зобов'язав мітингувальників Євромайдану звільнити адмінустанови

Суд зобов'язав мітингувальників Євромайдану звільнити адмінустанови

Шевченківський районний суд столиці заборонив мітингувальникам Євромайдану блокувати адміністративні будівлі і дав 5 днів на звільнення приміщення КМДА

Поділитися:

Шевченківський районний суд столиці заборонив мітингувальникам Євромайдану блокувати адміністративні будівлі і дав 5 днів на звільнення приміщення КМДА, повідомляється в ТСН.

Судові виконавці оголосили сьогодні вранці таке рішення суду спочатку під Кабінетом Міністрів, а потім мітингувальникам, які перебувають у приміщенні Київської міської ради.

Учасники Євромайдану не погодилися з таким рішенням суду. Вони запевняють, що КМДА ніхто не блокував - вона вільна для входу і виходу, ніхто не заважає працювати співробітникам установи.

"Є якесь рішення, якогось суду, невідомо за чиїм позовом, невідомо в який спосіб прийняте і невідомо проти кого. Тобто, на сьогоднішній момент ми маємо справу фактично з фальсифікацією судових постанов і судових рішень", - каже юрист табору протестувальників.

За невиконання рішення суду мітингувальникам загрожує штраф трохи менше 200 грн. Активісти впевнено продовжують мітинг і запевняють, що в разі необхідності готові сплатити штраф.

Тим часом постійно надходить інформація про стягування силових структур, зокрема, "Беркуту" в околиці столиці з усіх регіонів України.