Суховерховій не пробачили п'яну бійку з Комаровою: вона залишила Школу

Суховерховій не пробачили п'яну бійку з Комаровою: вона залишила Школу

Перше судилище у Школі Справжньої Пані вкрай змінило піднесений настрій дівчат після вечірки та змусило згадати всю відповідальність учениць у Школі та мету перебування в ній.

Поділитися:

Перше судилище у Школі Справжньої Пані вкрай змінило піднесений настрій дівчат після вечірки та змусило згадати всю відповідальність учениць у Школі та мету перебування в ній. Ранок після веселої ночі давався дівчатам дуже важко.

Викладачі були надзвичайно розчаровані поведінкою учениць. За їхніми словами кожна була гідна того, аби почути "допобачення" вже на першому ж судилищі.

За неналежну поведінку дорогою ціною поплатилася Наталя Суховерхова. За вироком викладачів вона покинула Школу першою.

"Можна подумати, що я вела себе гірше за всіх, – обурювалася Наталя. – Мене це кумарить. Ненавиджу таку несправедливість. Але я знала, відчувала. Але мені і так є де тусити. Коханий хлопець та батьки на мене чекають. Але покидати першою – це жесть".

Неочікуваним та нервовим цей день видався для всіх учасниць. Кожна з дівчат на судилищі надзвичайно хвилювалася від однієї лише думки про те, що могла опинитися на місці Наталі.

"Для мене її ухід був справжньою несподіванкою, адже я була впевнена, що піду саме я, – коментує Вікторія Духлій. – Така думка в мене промайнула, коли погляд та увага пані Наталі Адаменко загострилися на мені".

На судилищі визначилася і перша староста у Школі. Нею стала Вікторія Духлій. Протягом тижня вона буде відповідальною за поведінку дівчат і охайність у кімнатах.

"Коли мова пішла про те, що я буду старостою, це взагалі був шок для мене. Дуже неочікувано, але цікаво. Я готова до цього іспиту", – зізналася Вікторія.

За тиждень дівчата встигли прикипіти одна до одної. Багато хто був знайомий з кастингу і спілкувався ще до проекту. Тому за сім днів, що дівчата провели пліч-о-пліч, кожній важко втрачати одна одну.

"З Наталею ми добре спікувалися, – ділиться Ольга Хуріна. – Ми бачилися ще на кастингу, потім на медогляді. Часто телефонували одна одній. А коли потрапили на проект, дуже хотіли жити в одній кімнаті. Нам випав такий шанс. Я навіть подумати не могла, що вона покине Школу. Я накривала на стіл і, як завжди, накрила на десятьох. Важко. На її ліжку завжди були розкидані рожеві футболочки. А тепер її нема. Я би взагалі хотіла, щоб нас до кінця було десять. І лише потім обирали найкращу з усіх. Але правила є правила".

Попереду на дівчат чекають найнесподіваніші випробовування і перевтілення, про які жодна з учасниць навіть і не мріяла! Від чого не зможуть страмати сліз дівчата – побачимо вже наступної середи о 21:15 на телеканалі 1+1.