Султан Сулейман не голився три роки

Султан Сулейман не голився три роки

Турецький актор Халіт Ергенч, виконуючий роль Сулеймана Прекрасного в серіалі "Величне століття. Роксолана", не голить бороду вже три роки. До рішення не знімати бороди Халіт прийшов після того, як почав грати в серіалі султана Сулейман

Поділитися:

Турецький актор Халіт Ергенч, виконуючий роль Сулеймана Прекрасного в серіалі "Величне століття. Роксолана", не голить бороду вже три роки. До рішення не знімати бороди Халіт прийшов після того, як почав грати в серіалі султана Сулеймана 3 роки тому, щоб його образ був більш правдоподібним.

Його ідея гримерами серіалу була зустрінута з великим ентузіазмом, оскільки зйомки проходять практично щодня. Саме тому на початку серіалу, султан Сулейман має коротку бороду, яка в кожній серії росте як на дріжджах.

"Продюсери хотіли показати мого персонажа як можна ближче до історичних описів і я вирішив відрощувати бороду до тих розмірів, як і у мого персонажа, який жив 500 років тому", - сказав Халіт Ергенч.

"Звичайно, Сулейман у кожній серії старіє і прийде час, коли моїй бороді знадобитися допомога гримерів, щоб додати сивини. Я звик до бороди і вона мені зовсім не заважає. Моя дружина говорить, що вже навіть і не пам'ятає мене без бороди."