Що гравці "Що? Де? Коли?" думають про перемогу Валерія Жидкова?

Що гравці "Що? Де? Коли?" думають про перемогу Валерія Жидкова?

Зазвичай кращого гравця називає ведучий, але цього разу володаря Кришталевої сови визначали шляхом голосування, у якому взяли участь захисник інтересів знавців Микола Бр

Поділитися:

Минулої суботи з рахунком 6:2 команда знавців перемогла телеглядачів у Суперфіналі сьомого сезону телеклубу "Що? Де? Коли?". Зазвичай кращого гравця називає ведучий, але цього разу володаря Кришталевої сови визначали шляхом голосування, у якому взяли участь захисник інтересів знавців Микола Бриленко, капітан команди студії "Квартал 95" Олена Кравець,  яка зазнала поразки у фінальній дуєлі, ведуча "Сніданку 1+1"  Марина Леончук та володар Кришталевої сови пятого сезону Андрій Шевченко.

Ведучий Олександр Андросов відмовився слухати самих знавців команди Арсена Малиновського та визнав кращим Валерія Жидкова. Хто б отримав сову, якби у них була змога висловити свою думку?

Анатолій Анатоліч: Я вважаю, що Валера Жидков за свої сезони в "Що? Де? Коли?" однозначно заслужив "Кришталеву сову". У нього були різні ігри, але однозначно він лідер команди студії "Квартал 95", а оскільки "Квартал 95" є одним із лідерів клубу, вже був саме час Жидкову забрати сову. І це був той самий випадок, коли це "саме час" перетворилося на результат.

Вадим Переверзєв: Якби вручали "Кришталеву сову" за гру, то від мене її отримав би Арсен. Але по сезону у мене взагалі не було питань, що повинен отримати Валера, тому що Валера дуже сильно витягав "Квартал". Плюс він мій друг. У мене, звичайно, не було сумнівів. Я, чесно кажучи, не бачив інші ігри: як грав Сивохо, як грав Толик, як грали той же Рєзников або Арсен. Але я був на всіх наших іграх. Валера був MVP сезону кварталівського - і, відповідно, MVP усього сезону для мене. У самій грі кожен зробив свій внесок у перемогу, практично всі відповіли по питанню, тому в суперфіналі я б не виділив нікого, крім Арсена (це моя суб'єктивна оцінка його як капітана, як майстра гри), а по сезону - звичайно, Валера.

Олексій Рєзников: Мабуть, я б віддав її Жидкову. Напередодні бачив його у фінальній грі, і він був найяскравішим гравцем у "Кварталі", гравцем номер один. Тому, напевно, це б наді мною тяжіло, і я б схилився до цього рішення.

Сергій Сивохо: Ну звичайно, я.

Ні-ні, Валерка взяв її абсолютно чесно. Я вважаю, він давно заслуговував: просто раніше якось не щастило.

Арсен Малиновський: Якби "Кришталеву сову" вручав я, у мене було б п'ять варіантів, кому її можна вручити (адже не можна вручити приз самому собі), і я, без сумнівів, вибрав би пана Жидкова. А ось якби я був паном ведучим, у мене було б шість кандидатів, і тоді я б міцно задумався...

Валерій Жидков: Ну, ясна річ, що зі скромності собі я б її не віддав. У той момент вибір стояв між Малиновським і Сивохо, а потім уже з'явився ведучий, який все ж таки віддав її мені. Я не знаю, як хто грав у сезоні, бо не бачив усі ігри, але конкретно щодо фіналу - я в той момент був просто закоханий у Малиновського. Я б йому віддав і сову, і совенятко, і ще пугача якогось. Тому що мені дуже сподобалося, як ми зіграли цю гру разом.

за матеріалами tv-igra.com.ua