Суперфіналіст "Голосу країни" Марлен презентував дебютне відео

Суперфіналіст "Голосу країни" Марлен  презентував дебютне відео

Талановитий співак з Криму поділився своїми творчими досягненнями після проекту

Поділитися:

Суперфіналіст популярного вокального проекту Марлен Карімов презентував свій дебютний відеокліп на пісню "Океани", написану музичним продюсером проекту, українським композитором Русланом Квінтою та поетом Віталієм Куровським

Прем'єра кліпу відбулася сьогодні у студії ранкового шоу "Сніданок з 1+1". Відзнятий матеріал, який органічно сприймається разом з ліричною композицією, вражає неабиякою красою українських Карпат. Як зазначив сам Марлен, на Західній Україні він вперше опинився саме під час зйомок.

"Побачивши  Карпатах, я був у захваті! Тут дуже красива природа, гори! Я не міг насолодитися такою красою та весь час був під враженням! Не можу сказати, що працювати над відеокліпом було складно. Я був неймовірно радий, що займався улюбленою справою", - поділився емоціями музикант.

Творча діяльність Карімова незабаром поповниться ще одним досягненням. Екс-тренер музиканта на шоу "Голос країни. Перезавантаження" Ані Лорак запросила його виступити на своєму масштабному концерті "Кароліна", який відбудеться 17 жовтня в Києві.  

"Коли мені про це повідомили, я був на сьомому небі від щастя! Не спав всю ніч, у голові відразу почали прокручуватися думки про те, як буду виходити на сцену, як подавати себе… Зараз дуже багато репетицій, адже досвіду в виступах на таких великих сценах в мене поки що не було", - поділився співак. 

Дебютне відео Марлена у "Сніданку з "1+1"

Нагадаємо, що тривають кастинги нового сезону шоу "Голос країни". Мріє про велику сцену? Віриш, що про твій талант має дізнатися вся країни? Приходь на відкритий кастинг у Києві 4 та 5 жовтня! 

Київ, ВДНГ, Проспект Глушкова, 1, павільйон 12.

Станція метро "Виставковий центр".

Тривалість реєстрації: з 10 до 16:00.

Телефон для довідок: 0673347851

Із собою мати:

1. Копію паспорта та ідентифікаційний код

2. Мінімум три мінусові фонограми(українська, російська й іноземною мовою), усі фонограми на одному носії (флеш-накопичувач або CD диск).