Святослав Вакарчук про переможницю Голосу країни: «Віталіна нагадує мені самого себе»

Святослав Вакарчук про переможницю Голосу країни 6: «Віталіна нагадує мені самого себе»

В ексклюзивному інтерв'ю Святослав розповів, які риси допомогли Віталіні здобути перемогу на проекті.

Поділитися:

Переможниця шостого сезону головного вокального проекту Голос країни Віталіна Мусієнко та її тренер Святослав Вакарчук незабаром після перемоги прикрасили обкладинку журналу «Отдохни».

В ексклюзивному інтерв'ю Святослав розповів, які риси допомогли Віталіні здобути перемогу на проекті:

«Віталіна дуже безпосередня і природна дівчина. Вона не ставила собі за мету виграти за будь-яку ціну, не намагалася показати, що вона краща за інших. Дух суперництва не опанував усіма її думками. Плюс наклало відбиток її дворічне навчання точним наукам: їй притаманне аналітичне мислення. Цим вона мені самого себе нагадує».

Віталіна в інтерв'ю для «Отдохни» згадує свої емоції в той хвилюючий момент на сцені проекту, коли її назвали «голосом країни»:

«У той момент, коли назвали ім'я переможця, мене переповнювали всі почуття одночасно. Це неможливо описати. Для мене це було не просто почуття перемоги в проекті, а почуття величезної внутрішньої перемоги. Я зрозуміла, що можу набагато більше, ніж думала про себе. Величезна заслуга в цьому мого тренера Святослава Вакарчука».

Крім того, переможниця розповіла, як проходили останні вирішальні репетиції перед фіналом проекту:

«Напередодні фіналу у Святослава був великий концерт у Дніпрі, але він приїхав, як тільки зміг. На репетиціях без тренера у мене все не складалося, все йшло не так. Він з'явився дуже вчасно, зміг знайти слова, підтримати мене, підбадьорити, і завдяки йому я змогла зібратися і все зробити, як треба».

Нагадаємо, в Києві вже почалися спільні кастинги двох вокальних проектів телеканалу «1+1» - «Голос.Діти» та «Голос країни». Святослав Вакарчук в інтерв'ю для «Отдохни» дав пораду талановитим українцям, які хочуть взяти участь у проекті:

«Мене захоплюють і вражають люди, які знаходять в собі сили брати участь у конкурсах. Я можу порадити тільки залишатися собою і зберігати свою індивідуальність».

Взяти участь у кастингу проектів «Голос.Діти» і «Голос країни» можна, заповнивши анкету. Відкритий кастинг відбудеться 18-19 червня і 25-26 червня за адресою: м Київ, пр-т Глушкова, 1, ВДНХ, 12 павільйон (ст.м. Виставковий центр). Реєстрація учасників з 10:00 до 18:00.

Новини по темі